francois hollande si julie gayet
Actualitate

Francois Hollande și Julie Gayet s-au căsătorit într-o ceremonie intimă. / Foto: Profimedia

Cine e Julie Gayet, cea care l-a convins pe Francois Hollande, fostul președinte al Franței, să se căsătorească prima oară la 67 de ani

Francois Hollande, fostul președinte al Franței, s-a căsătorit cu actriţa Julie Gayet.  Nunta a avut loc într-un cadru intim, cu puţini invitaţi. Aceasta este prima căsătorie a politicianului care a așteptat până la 67 de ani să-și pună pirostriile.

Francois Hollande a fost președinte al Franţei între 2012 şi 2017, iar relația cu Julie a început pe când bărbatul forma un cuplu cu o jurnalistă. Cununia a fost oficiată de prietenul său, Bernard Combes, primar al localităţii Tulle, scrie Agerpres. Nunta a avut loc ''în intimitate'', cu un număr mic de invitaţi în Tulle, unde cuplul şi-a cumpărat o casă în 2018.

francois hollande si julie gayet
Francois Hollande și Julie Gayet / Foto: Profimedia

Citește și: Cine este șamanul cu care s-a logodit prințesa Martha Louise a Norvegiei. Ambii sunt personaje excentrice și controversate

Francois Hollande are patru copii cu Segolene Royal, fosta lideră a socialiştilor francezi și fostă candidată la preşedinţie în 2007, alături de care a trăit o poveste de dragoste întinsă de-a lungul a aproape 30 de ani.

Cine este Julie Gayet, soția lui Francois Hollande

julie gayet
Julie Gayet, la Festivalul de Film de la Cannes 2022 / Foto: Profimedia

Julie Gayet a împlinit 50 de ani în ziua anterioară nunţii. Relaţia lor a fost dezvăluită de publicaţia Closer în ianuarie 2014, când Francois Hollande era preşedinte al Franţei şi partenera sa oficială era jurnalista Valerie Trierweiler. Revista a publicat atunci şi fotografii în care Francois Hollande era văzut cum venea discret pe scuter în vizite la Julie Gayet, care locuia într-un apartament din apropierea Palatului Elysee. La două săptămâni după aceste dezvăluiri, el a anunţat public despărţirea de Valerie Trierweiler.

Citește și: Carla Bruni, în rochii minuscule la 54 de ani. Fosta primă doamnă a Franței, în ipostaze care i-au arătat picioarele perfecte

Julie Gayet are doi băieți cu fostul ei soț, scenaristul argentinian Santiago Amigorena, de care a divorțat în 2006. Într-un interviu pentru publicația Paris Match, Julie a recunoscut că relația cu Hollande a început ca o aventură, în 2012, când acesta era în campania prezidențială. Iată că acum, 10 ani mai târziu, cei doi s-au căsătorit.

"Am încercat să-i dau energie președintelui, să am grijă de el, să fiu acolo și să-l ascult. De când l-am cunoscut, acest lucru mi-a dat aripi. Iubesc modul lui de a gândi, de a fi, umorul lui", povestea Julie Gayet, în 2018, pentru ziarul Journal du Dimanche.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri