Meghan Markle și prințul Harry
Actualitate

Meghan Markle și prințul Harry se pregătesc de botezul fiicei lor / Getty Images

Cine este membrul familiei regale care era îngrijorat de ce culoare va avea pielea fiului lui Meghan Markle și al lui Harry

A trecut aproape un an de zile de când Meghan Markle și prințul Harry dezvăluiau în cadrul unui interviu acordat realizatoarei Oprah Winfrey că ”membri ai familiei regale s-au arătat îngrijorați de culoarea pielii bebelușului lor”. Acum, însă, o carte publicată recent dezvăluie identitatea persoanei care ar fi spus acele vorbe dureroase.

Potrivit cărții ”Brothers and Wives”, cel care ar fi lansat speculații cu privire la culoarea viitorului lor bebeluș ar fi fost nimeni altul decât prințul Charles.

Conform unei surse bine informate pe care Christopher Andersen o citează în cartea “Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan”, prințul Charles s-ar fi arătat îngrijorat de culoarea pielii pe care o va avea bebelușul lui Harry și a lui Meghan Markle.

Citește și: Luare de poziţie rară. Familia regală britanică, nemulţumită de un documentar despre relaţia prinţilor William şi Harry cu presa

”Mă întreb oare cum vor arăta copiii lor?”, ar fi fost întrebarea pe care și-a pus-o prințul Charles atunci când prințul Harry și Meghan Markle și-au anunțat oficial logodna.

Sursa respectivă susține că întrebarea lui ar fi surprins-o pe Camilla, care i-ar fi răspuns: ”Ei bine, absolut superbi, sunt convinsă.”, iar prințul Charles ar fi continuat: ”Vorbesc serios, cum crezi că vor arăta copiii lor?”

Potrivit People, un purtător de cuvânt a oferit o reacție cu privire la apariția acestor informații susținând că ”e vorba doar de ficțiune și nu va face alte comentarii.”

Citește și: 10 reguli pe care trebuie să le urmeze copiii Familiei Regale Britanice. Nu au voie să joace Monopoly și fac cursuri de bune maniere

În urmă cu câteva luni, în cadrul interviului acordat de Harry și Meghan Markle realizatoarei Oprah Winfrey, actrița americană a spus că au existat discuții și îngrijorări legate de „cât de închisă la culoare va fi pielea copilului (Archie) când se va naște”. Harry a confirmat, dar a refuzat să dezvăluie cine au fost cei care au pus problema astfel. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri