printesa mary a danemarcei
Actualitate

Prințesa Mary a Danemarcei și soțul ei, prințul Frederik, în Ibiza / Foto: Profimedia

Cine este prințesa de 51 de ani, care nu s-a ferit să apară în costum de baie, printre turiști, în Ibiza. Este mama a patru copii

Rare sunt ocaziile în care o membră a unei familii regale este pozată în costum de baie. Ei bine, o prințesă din Europa a vrut să se simtă bine în vacanța petrecută în Ibiza, așa că nu i-a păsat că va fi pozată de paparazzi.

Prințesa Mary a Danemarcei are 51 de ani, un corp tonifiat și nicio grijă în a se amesteca printre turiști. Așa a făcut în Ibiza, acolo unde a fost pozată de fotografii vigilenți. Aceasta și-a arătat silueta într-un costum de baie întreg, verde, alături de soțul ei, prințul Frederik, în timpul unei vacanțe în familie.

printesa mary a danemarcei
Prințesa Mary a Danemarcei și soțul ei, prințul Frederik, în Ibiza / Foto: Profimedia

Citește și: Povestea prințesei Mary a Danemarcei. L-a cunoscut pe prințul Frederik într-un pub, a părăsit Australia natală și are patru copii

Ce face prințesa Mary pentru a arăta impecabil

Soția prințului moștenitor, mamă a patru copii, și-a arătat fizicul tonifiat și aspectul tânăr. Se menține așa grație unui program de fitness de la care nu se abate și de la un regim alimentar care o ajută pe viitoarea regină a Danemarcei să se simtă și să arate grozav.

Merge mult pe jos, face jogging și echitație, dar are și un antrenor personal, după cum scrie Daily Mail. În ceea ce privește alimentația, prințesa născută în Australia este adepta "dietei daneze", centrată pe surse naturale și locale de mâncare: pește gras, precum somonul, mai puțini carbohidrați și mai multă proteină și grăsimi sănătoase, precum nuci și semințe, dar și fructe, în special fructe de pădure bogate în antioxidanți, și legume, mai ales morcovi, păstârnac sau cartofi. Mary nu este extrem de strictă, știind să se bucure de micile plăceri culinare și chiar de vinul roșu.

printesa mary a danemarcei
Prințesa Mary a Danemarcei și soțul ei, prințul Frederik, în Ibiza / Foto: Profimedia

Prințesa Mary, soția viitorului rege al Danemarcei, este născută în Australia

Prințul Frederik, prințesa Mary și cei patru copii ai lor, toți adolescenți cu vârste între 12 și 17 ani, și-au luat o pauză de la îndatoririle regale și se bucură de o vacanță în familie. Au ales Ibiza de această dată, unde au petrecut timp pe iahtul lor de lux, dar și pe plajă.

Citește și: Secretul lui Kate Middleton de a ieși mereu perfect în pozele de grup. Prințesa de Wales face niște mișcări subtile: “Ani de practică”

Născută în Australia din părinți scoțieni, cea devenită prințesa Mary a Danemarcei și-a luat în primire titlul și s-a mutat în Danemarca după ce l-a întâlnit, în anul 2000, într-un pub din Sydney, pe prințul Frederik. Cei doi au avut o relație la distanță vreme de un an, întâlnindu-se în secret în Australia, până când Mary s-a mutat în Danemarca pentru a studia limba daneză. Aceasta are studii în comerț, drept, marketing și publicitate. În 2004, Mary și Frederik s-au căsătorit.

Decizia australiencei de a intra în familia regală nu a venit fără compromisuri: a trebuit să renunțe la cetățenia australiană, dar și la religia în care fusese botezată. A învățat limba daneză și s-a familiarizat cu istoria și cultura țării. Mai mult, dintr-o femeie normală și necunoscută, cu un job în industria publicității, aceasta a devenit una dintre cele mai fotografiate și cunoscute personalități din lume.

 

 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri