Kate Middleton
Actualitate

Kate Middleton / Foto: Profimedia

Secretul lui Kate Middleton de a ieși mereu perfect în pozele de grup. Prințesa de Wales face niște mișcări subtile: "Ani de practică"

Kate Middleton este foarte fotogenică, însă și ea a găsit un truc care ajută să iasă bine în poze. Mai ales în cele de grup. Secretul ei, dezvăluit recent, a făcut furori online.

Citește și: Ce i-a spus Kate Middleton soțului ei în timpul momentului de intimitate de la BAFTA. Un expert în citirea buzelor a spus totul

"Fanii familiei regale sunt înnebuniți după mișcarea 'Princess Shuffle', pe care Kate o folosește pentru a se apropia discret de oameni în fotografii", se arată pe un cont de TikTok dedicat familiei regale. Clipul a strâns milioane de vizualizări și o arată pe prințesa de Wales în timpul unei întâlniri cu prințesa Mary a Danemarcei și cu regina Margrethe a II-a, din 2022, scrie New York Post.

Pe măsură ce fotograful oficial începuse să prindă cadre cu cele trei, prințesa de Wales este văzută în timp ce face mișcări subtile de călcâie, pentru a se apropia de cele două membre ale familiei regale a Danemarcei, fără a se uita la picioarele ei, semn că știe instinctiv care este distanța potrivită pentru a se poziționa în poze.

@the.royal.watcher #fyp #katemiddleton #katemiddletonstyle #princessofwales #princewilliam #williamandkate #coronation #royalfamily #princess ♬ sonido original - Chuy Gabriel JP

"Discretă și elegantă"; "Este un truc tare. Ani de practică"; "A făcut asta pe tocuri! Cu siguranță m-aș fi prins în covor și aș fi căzut", au scris câțiva internauți.

Citește și: Cum ar fi reacționat prințul William și Kate Middleton când au aflat că Meghan Markle va lipsi de la încoronarea regelui Charles

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri