Kate Middleton și prințul William
Actualitate

Kate Middleton și prințul William / Profimedia Images

Cine sunt persoanele cărora Kate Middleton le-a spus că este bolnavă de cancer, înainte de a face anunțul: „A fost un șoc teribil!”

Îngrijorată în permanență că ar putea ajunge în presă informații „sensibile” despre ea, Kate Middleton le-a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer doar câtorva prieteni foarte apropiați, înainte de a face publică informația.

„A fost un șoc teribil!”, a dezvăluit o persoană apropiată prințesei de Wales, potrivit People, precizând că mulți dintre prietenii acesteia au fost surprinși în momentul în care a făcut anunțul teribil.

Prince William and Kate Middleton in Scotland
Kate Middleton, prințesa de Wales. Profimedia

„Cercul de cunoștințe este foarte restrâns”, a mai dezvăluit fostul angajat la Palat. 

Citește și: De ce nu a fost prințul William alături de Kate Middleton când aceasta a anunțat că are cancer. "E mândru de curajul soției lui"

Vineri seară, într-un videoclip înregistrat la Windsor și difuzat de BBC, Catherine, prințesa de Wales în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer după intervenția abdominală suferită în luna ianuarie.

După săptămâni de speculaţii cu privire la starea ei de sănătate, Catherine a spus că ea şi soţul ei, prinţul William, au avut nevoie de timp pentru a explica situaţia celor trei copii ai lor, George, care are 10 ani, Charlotte, 8 ani, şi Louis, 5 ani.

"Acest lucru a venit, desigur, ca un şoc uriaş, iar William şi cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa şi gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii", a spus ea. "După cum vă puteţi imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenţie chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte şi Louis într-un mod adecvat pentru ei şi să îi asigurăm că voi fi bine", spune Kate, potrivit News.ro

Citește și: Dezvăluiri despre relația dintre Harry și William, după ce Kate Middleton a spus că are cancer: „Nu există planuri de reconciliere!”

Prinţesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, fusese internată la spitalul privat London Clinic la 16 ianuarie pentru o intervenţie chirurgicală abdominală majoră. La vremea respectivă, palatul a refuzat să spună de ce a fost operată Catherine, dar a precizat că afecţiunea era necanceroasă.

Cine sunt persoanele pe care Kate Middleton se bazează

Potrivit People, în această perioadă dificilă, Kate Middleton se bazează pe sprijinul părinților ei, Carole și Michael Middleton. De asemenea, un sprijin însemnat ar putea fi reprezentanți de Pippa și de James, alături de familiile lor.

Kate Middleton și prințul William nu vor participa la slujba de Paște

Prințesa de Wales și prințul William nu vor participa, pe 31 martie, la slujba tradițională a familiei regale din duminica Paștelui, de la Capela „St. George” din Castelul Windsor. Regele Charles și regina Camilla, în schimb, vor fi prezenți.

Palatul Kensington a declarat că Prințesa de Wales şi-a făcut public diagnosticul pentru că a dorit să pună capăt speculațiilor stârnite de internarea sa la clinica din Londra, la 16 ianuarie, pentru o intervenție chirurgicală abdominală majoră. La momentul respectiv, palatul a refuzat să confirme pentru ce a fost tratată Catherine Middleton, dar a spus că afecțiunea nu era canceroasă.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?