printesa diana
Actualitate

Domeniul și casa în care a copilărit prințesa Diana nu vor ajunge la fiii ei. / Foto: Profimedia

Cine va moșteni casa în care a copilărit prințesa Diana. Nici prințul William și nici prințul Harry nu vor ocupa domeniul Althorp

Într-o bună zi, domeniul și casa în care a copilărit prințesa Diana vor ajunge la un moștenitor. Nu este vorba nici de prințul Harry, nici de prințul William, ci de vărul lor, Louis, fiul lui Earl Spencer.

Domeniul familiei, de 5400 de hectare, pe care se află și casa Althorp, în care a copilărit prințesa Diana, vor ajunge la vicontele Althorp, Louis Spencer, cel mai mare fiu al fratelui Dianei, scrie Mirror

Citește și: Nepotul prințesei Diana, cel mai râvnit burlac din Marea Britanie. Ce avere ar putea moșteni Louis Spencer

Tânărul care va împlini anul acesta 28 de ani preferă discreția și duce o viață privată, spre deosebire de surorile sale mai mari, Kitty Spencer și gemenele Amelia și Eliza, care sunt active atât pe Instagram, cât și la evenimente.

Eliza Spencer, Louis Spencer, Victoria Aitken și Kitty Spencer

Dacă nu ar exista practica dreptului primului născut, Lady Kitty, sora mai mare a lui Louis, ar fi moștenitoarea averii familiei. Aceasta, recent căsătorită cu un milionar, nu este singura femeie de vița nobilă care pierde aceste drepturi din cauza sexului.

Datorită practicii vechi de secole a primogeniturii masculine, prin care titlul și moșia unui aristocrat îi revin fiului cel mare, chiar dacă există o soră mai mare, Louis va moșteni într-o zi și Althorp House, casa în care prințesa Diana a copilărit și moșia de 13.500 de acri (5400 de hectare) din Northamptonshire. 

Citește și: Marele absent de la nunta lui Kitty Spencer a fost chiar tatăl ei. De ce nu condus-o la altar Earl Spencer pe fiica lui cea mare

Extrem de chipeș și înalt ca verii săi, prințul William și prințul Harry, Louis are și o educație aleasă. Acesta a fost crescut de mama sa, Victoria Aitken, în Africa de Sud, unde a urmat cea mai scumpă școală privată din Cape Town, iar apoi s-a întors în Marea Britanie pentru a studia la Universitatea din Edinburgh. Louis a fost numit în lista celor mai doriți burlaci din lume, iar dorința lui cea mare este să devină actor.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri