andy hampton (2)
Actualitate

Andy și Gemma, alături de copiii lor / Foto: Profimedia

Credea că soția mai tânără îl înșală, dar ce se întâmpla cu adevărat era mult mai grav. Devenise apatic, distant și își imagina lucruri

Un bărbat din Marea Britanie, tatăl a patru copii, credea că soția lui îl înșală, dar paranoia lui era, de fapt, semnul unui lucru mult mai grav.

Andy Hampton, în vârstă de 54 de ani, s-a îndepărtat treptat de soția lui, Gemma (37 de ani), cu care este căsătorit de trei ani. Începuse să manifeste un dezinteres față de familia sa și devenise uituc. Mai mult, credea că partenera îl înșală pentru că începuse să-i reproșeze anumite lucruri, dar și pentru că el își imagina asta.

Citește și: Diagnosticul crunt primit de o tânără care credea că e doar stresată: „Medicii mi-au dat doar 24 de ore de viață!”

andy hampton (5)
Andy și Gemma Hampton, în ziua nunții lor / Foto: Profimedia

"La scurt timp după ce l-am avut pe Henley (fiul lor), am observat schimbări uriașe la personalitatea lui Andy", a spus Gemma despre lucrurile care au surprins-o încă de acum un an. "Îl rugam să-i schimbe scutecul copilului, iar el îmi răspundea că trebuie să o fac eu pentru că pe el îl doare capul".

Citește și: Chinul fiicei lui Mihai Stoica și lupta cu cancerul. Teodora a descoperit boala la 24 de ani, dintr-o pură întâmplare

Lucrurile se înrăutățeau din zi în zi

La început, femeia credea că soțul ei se străduia să se adapteze la noua dinamică a vieții de familie, dar comportamentul lui a continuat să se înrăutățească și părea că nici măcar nu mai este vreun pic atent la ceea ce-i spunea ea, scrie nypost.com.

"Pentru că-i tot subliniam ceea ce făcea greșit, paranoia lui l-a făcut să creadă lucruri care nu erau adevărate. Tot spunea că știe că totul e în capul lui, dar nu putea să-și reprime gândurile", a mai povestit Gemma. Până în mai 2023, Andy era cu mintea împrăștiată și din ce în ce mai confuz, iar ceea ce a făcut-o pe femeie să-și dea seama că ceva era mult mai grav cu el a fost când nu a mai știut să pună cuvertura pe pat. Gemma l-a dus la doctor, iar Andy a fost diagnosticat cu glioblastom, o tumoare cerebrală agresivă.

Bărbatul a fost operat pentru a i se îndepărta țesutul canceros și a început șase săptămâni de chimioterapie și radioterapie.

"Imediat după operație, starea lui de spirit s-a schimbat, iar personalitatea a început să semene cu a vechiului Andy. Ne-am simțit mai bine știind că mariajul nostru nu se destrăma și că exista altceva care era de vină pentru comportamentul soțului meu", a declarat Gemma pentru SWNS.

Citește și: Rona Hartner, diagnosticată cu cancer în stadiul patru: “Am o stare de oboseală permanentă”. A mai învins o dată boala

 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri