rona hartner
Actualitate

Rona Hartner / Profimedia-Facebook

Rona Hartner, diagnosticată cu cancer în stadiul patru: "Am o stare de oboseală permanentă". A mai învins o dată boala

Mereu un munte de energie și de optimism, Rona Hartner trece acum prin momente grele, după ce a fost diagnosticată din nou cu cancer, la câțiva ani după ce se mai luptase o dată cu boala și învinsese.

În 2019, Rona a fost diagnosticată cu cancer la colon și ficat, dar a reușit să treacă peste boală și să se întoarcă pe scenă. Acum, maladia a recidivat într-o altă parte a corpului, la plămâni. Actriță și cântăreață apreciată mai ales în Franța, Rona se luptă acum cu un cancer la plămâni în stadiul patru, care are deja și metastaze.

Citește și: Primele poze de paparazzi cu Shannen Doherty, după ce a dezvăluit că i s-a răspândit cancerul la creier. Nu și-a pierdut zâmbetul

„A apărut un cancer în faza patru, din nou, pe fond de stres sigur și mă lupt cu el. Acum aștept rezultatele de la biopsie și o să fac ce am de făcut. Nu simt nimic fizic, în sensul că este obositor să ai un cancer în corp, deci da, am o stare de oboseală permanentă. Am un suflu foarte scurt și nu prea reușesc să respir destul de bine ca să pot să cânt la capacitate, dar o să încerc, dacă văd că nu o să mă descurc, o să anulez spectacolele pe o perioadă și le reiau după ce îmi revin. Practic, de două luni tușeam continuu. Am fost să văd foarte mulți doctori în Franța, care nu mi-au găsit niciun diagnostic. Și atunci m-am dus în România la un pneumolog român foarte bun, care m-a auzit o singură dată tușind și m-a trimis imediat la radiografie. Mi-a zis că s-a găsit o pneumonie atipică și mi-a zis doctorița că, după părerea ei, este ceva mult mai grav ”, a mărturisit Rona Hartner, pentru Antena Stars.

„M-am dus în Franța și am început să fac niște investigații și pe 12 iulie a picat diagnosticul, pentru că cine caută, găsește. Diagnosticul spunea pur și simplu că am cancer în faza patru, deja este cu metastaze. Recunosc că pe moment am plâns, pentru că nu m-am așteptat la asta. A fost un șoc, dar mi-am revenit și mi-am dat seama că Dumnezeu mă iubește și că dacă această boală a ajuns la mine iarăși, este pentru m-am epuizat anul ăsta mult prea mult, că trebuia să am mai multă grijă de mine. M-am epuizat și fizic, și emoțional. Cancerul e legat de niște șocuri pe care le trăim”, a mai spus artista.

Citește și: Semnalul de alarmă tras de o femeie diagnosticată cu cancer: ”Nu credeam că mi se va întâmpla mie!” Cu ce simptome se confrunta

 

Etichete: cancer , rona hartner

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri