Crystal Hefner
Actualitate

Crystal Hefner / Profimedia Images

Crystal, văduva lui Hugh Hefner, dezvăluiri despre viața la vila Playboy: „Toate acele păsări mureau de sete!”

Crystal, văduva lui Hugh Hefner, a făcut noi dezvăluiri despre viața la vila Playboy, dezvăluind că animalele care trăiau acolo erau neglijate și malnutrite.

Într-un interviu pentru People, văduva mogulului Hefner a dezvăluit noi detalii despre viața la vila Playboy, explicând că lucrurile nu erau atât de frumoase precum își imaginau tinerele care își doreau să ajungă să trăiască acolo.

Citește și: Declarația surpriză a Pamelei Anderson: “Hugh Hefner a fost singurul bărbat care m-a respectat”. Cum a ajuns să pozeze în revista lui

„Toate acele animale erau atât de triste, arătau atât de rău, te plimbai printre cuști și observai că erau nefericite”, a spus Crystal în cadrul unui interviu pentru People, care a fost publicat sâmbătă.

„Atât de trist, toate acele păsări”, a mai spus ea, adăugând: „Da, mi se pare că plângeam pentru fiecare dintre acestea. Era atât de trist”.

Totodată, în cartea de memorii pe care a lansat-o de curând, ea a dezvăluit că multe dintre acele păsări au murit de sete.

Citește și: Văduva lui Hugh Hefner și-a refăcut viața. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima după moartea mogulului

Hefner, care a dezvăluit, în cartea de memorii pe care a lansat-o de curând, că acele păsări mureau de sete, a făcut numeroase mărturisiri tulburătoare despre viața pe care a dus-o ca soție a lui Hugh Hefner.

Crystal spune că nu a fost îndrăgostită de Hugh Hefner. El era cu 60 de ani mai mare decât ea

Când Hugh Hefner a cerut-o prima dată în căsătorie, Crystal a acceptat, apoi a fugit. A început o relație pe care o descrie ca fiind distructivă, apoi s-a întors să se mărite cu milionarul. Deși spune că l-a iubit pe acesta, nu a fost niciodată îndrăgostită de el. În ultimii lui ani de viață, ea se transformase în îngrijitoarea lui.

"Am realizat că aveam de-a face cu un mare dezechilibru de putere. Părea o lume fantastică, de succes, dar toată lumea trebuia să se culce cu un bărbat de 80 de ani. Există un preț. Totul are un preț", mai spune acum Crystal Harris.

Citește și: Adevărul despre viața la conacul lui Hugh Hefner. O fostă iubită a rupt tăcerea: ”Se întâmplau lucruri îngrozitoare!”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri