Adevărul despre viața la conacul lui Hugh Hefner. O fostă iubită a rupt tăcerea ”Se întâmplau lucruri îngrozitoare!”
Divertisment

Adevărul despre viața la conacul lui Hugh Hefner. O fostă iubită a rupt tăcerea ”Se întâmplau lucruri îngrozitoare!” / Getty Images

Adevărul despre viața la conacul lui Hugh Hefner. O fostă iubită a rupt tăcerea: ”Se întâmplau lucruri îngrozitoare!”

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a fost mereu în centrul atenției, iar tinerele care pur și simplu ”roiau” în jurul lui erau invidiate de toată lumea. Acum, însă, la patru ani de la moartea acestuia, secretele din conac au fost dezvăluite.

Luna viitoare va fi lansat un serial ”Secrets of Playboy”, ce va aduce în prim plan detalii neștiute despre viața din conacul lui Hugh Hefner, iar de curând, una dintre fostele iubite ale mogulului, Holly Madison, a făcut niște declarații inedite.

În cadrul unui interviu, tânăra care a trăit alături de Hugh Hefner a mărturisit că viața la conac nu era atât de ”sclipitoare” precum se credea, ci ascundea multă suferință.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Holly, care a locuit în conacul lui Hugh Hefner în perioada 2001-2008, a mărturisit că a trecut prin momente dificile în acea perioadă, iar anxietatea pe care o resimțea era la cote înalte.

Citește și: Fiul cel mic al lui Hugh Hefner și actrița Scarlett Byrne vor avea gemeni. „Sunt foarte fericit”

”Îmi amintesc că au fost momente, cel mai probabil în primii doi ani în care am trăit acolo, în care se întâmplau lucruri îngrozitoare. Era o presiune uriașă. Trebuia să arăt exact ca celelalte fete. La un moment dat, mi-am tuns părul scurt și am mers la el. A fost foarte nervos. Țipa la mine și mi-a spus că mă face să arăt bătrână, urâtă și ieftină”, își amintește Holly, care a jucat rolul uneia dintre cele trei iubite voluptoase ale lui Hef în reality show-ul ”Fetele de alături”.

Dezvăluirile lui Holly sunt confirmate și de Jonathan Baker, un prieten de-al lui Hugh Hefner, care a mărturisit că fetele de la conac nu aveau voie să poarte ruj roșu pe buze.

”A venit odată cu buzele roșii și a țipat la ea. I-a spus că urăște rujul roșu și că trebuie să și-l șteargă imediat de pe buze”, a spus acesta potrivit New York Post.

Citește și: Văduva lui Hugh Hefner a rupt tăcerea despre fostele lui partenere care l-au criticat: ”N-ar fi ajuns unde sunt dacă n-ar fi fost el!”

Totodată, ea a mărturisit că la un moment dat s-a gândit chiar la sinucidere. Acela a fost momentul când a decis să plece, după cum dezvăluia ea în cartea pe care a scris-o în 2015, ”Down the Rabbit Hole”.

Hugh Hefner a murit în 2017

Hugh Hefner, celebrul fondator al revistei „Playboy”, a murit la vârsta de 91 de ani, la domiciliul său cunoscut sub numele de Playboy Mansion, a anunțat grupul Playboy.

Averea lui Hefner a fost moștenită de soția sa, Crystal, dar și de cei trei fii, Cooper, David și Marston, și de fiica sa, Christie.

 

Etichete: modele , hugh hefner , adevăr

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri