O femeie a aflat că iubitul ei o înșeală cu puțin înainte de a fi cerută de soție
Actualitate

Femeie înșelată de iubit / Credit foto: Captură video TikTok

Cum a ajuns o femeie să afle că iubitul ei are pe altcineva cu puțin timp înainte de a o cere în căsătorie. Povestea ei e virală

Ceea ce părea o poveste de iubire excepțională s-a încheiat într-un mod sfâșietor, femeia descoperind că partenerul o înșela chiar cu puțin timp înainte ca acesta să se pună în genunchi și să o ceară de soție.

Tiffany Maldonado, o femeie în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit, în cadrul unui videoclip postat pe TikTok, că avea o relație de doi ani cu un bărbat de care era foarte îndrăgostită, când a aflat că acesta avea o relație cu o altă femeie. S-a întâmplat chiar în timp ce filma momentul în care el urma să o ceară de soție.

Am fost îndrăgostită de acest bărbat. Îndrăgostită până peste cap. Dacă mi-ar fi spus „sari”, eu l-aș fi întrebat: „Cât de sus?” Dar totul s-a sfârșit”, a povestit femeia.

Într-o zi, el a dus-o la Orlando, într-un parc de distracții, pentru a evada un pic din cotidian.

Citește și: O femeie de 38 de ani, criticată dur pentru felul în care și-a felicitat fiul adolescent după un meci: "Eram convins că e iubita lui"

Acolo, bărbatul a decis să se înscrie la o competiție care s-a desfășurat pe stadion, alături de alți vizitatori. Cu puțin înainte de a începe concursul, el i-a lăsat telefonul lui Tiffany și i-a cerut să-l filmeze.

Vreau să vezi ce se întâmplă”, i-a spus el, în timp ce femeia a fost surprinsă și s-a gândit că este un moment inedit.

„În timp ce filmam, mândră de bărbatul meu, extrem de fericită, am văzut mai multe mesaje pe ecran”, a spus ea, precizând că imediat a realizat că erau de la femeia cu care avea o relație în paralel.

„Era nervoasă, era foarte nervoasă. Cred că în dimineața aceea el a anunțat-o că se va logodi. Chiar dacă ea era căsătorită, tot s-a supărat”, a mai spus femeia care a fost sfâșiată de durere.

Citește și: E "iubită profesionistă", dar nici măcar nu se întâlnește cu bărbații care o plac. "Unul m-a trecut în testament"

„Inima mea a fost distrusă, îmi venea să vomit. Stăteam acolo cu sute de oameni, poate chiar mii, încercând să filmez ce se întâmplă, cum el mă va cere pe stadion”, a spus tânăra care a decis, însă, să plece de acolo și să-l aștepte afară.

@tiffanylyynn Cheating Fiance Story time. What would you have done?! #cheater #cheatingboyfriend #cheatingfiance #datingstorytime #datingnightmares #datinglife #datingover40 #datingover40ishard #datinginyour30s #datingover30 #datingover40 @Tiffany Lyn ♬ original sound - Tiffany Lyn

Când s-au regăsit, bărbatul a îmbrățișat-o, i-a spus că o iubește și a cerut-o de soție. Ea și-a păstrat cumpătul și l-a dus la un restaurant din apropiere, acolo unde i-a mărturisit că a văzut mesajele pe care le primise de la „cealaltă”. 

Într-un videoclip ulterior, Tiffany a dezvăluit că nu s-a despărțit de bărbat imediat, fiind paralizată de durere. Atât de paralizată că nu le-a mărturisit prietenilor sau surorii ei că a fost cerută în căsătorie.

Citește și: A avut parte de șocul vieții când a aflat că soțul o înșela chiar cu mama ei. Cine i-a dezvăluit amantlâcul și ce a urmat după

@tiffanylyynn Failed Marriage Proposal  part 2! @Tiffany Lyn #storytime #cheater #cheatingboyfriend #cheattok #cheatingfiance #datingstorytime #nightmare #susistory ♬ original sound - Tiffany Lyn

Două luni mai târziu, însă, ea a ales să-l părăsească, iar după doi ani și 10.000 de dolari cheltuiți pe terapie, femeia se simte din nou bine cu ea, pregătită de o nouă poveste. 

Videoclipurile făcute publice de tânără au adunat peste 2,5 milioane de vizualizări și mii de reacții, oamenii povestind situații similare prin care au trecut.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri