char borley
Divertisment

Char Borley / Foto: Instagram char.borley

E "iubită profesionistă", dar nici măcar nu se întâlnește cu bărbații care o plac. "Unul m-a trecut în testament"

Char Borley, o femeie de 40 de ani din Marea Britanie, a devenit cunoscută grație pozelor lipsite de inhibiții pe care le postează online, dar și a felului în care-și câștigă banii. Se descrie ca fiind "iubită profesionistă". Ce înseamnă acest lucru, însă?

Char Borley nu are un iubit oficial, ci zeci de bărbați care o plătesc pentru a le fi iubită online. Aceștia o plătesc regește pentru a primi timpul și atenția ei, dar nu au parte și de prezența ei fizică.

Citește și: A dat jos peste 30 de kilograme și a ajuns o senzație în mediul online. Povestea cofetăresei care și-a convins și soțul să slăbească

Blonda își întreține "relațiile" doar online. Trimite poze, mesaje sau apeluri video celor care o plătesc să fie partenera perfectă. Pentru o săptămână sau o lună, Char devine iubita lor falsă, scrie Mirror.

char borley
Char Borley / Foto: Profimedia

Citește și: O tânără de 23 de ani, clip viral pe internet, în care-și arată fațetele dentare cumpărate online: “Arăt ca un cal”

Nu se întâlnește niciodată cu "iubiții" ei

Unii dintre bărbații care o contactează sunt atât de topiți după ea, încât o trec și în testament, după cum chiar ea a povestit.

"E vorba de mulți bani. Nu am idee cât am făcut în total. Oamenii mă plătesc pentru a fi iubita lor pentru o zi, o săptămână sau o lună și totul se desfășoară online. Îmi pot da mesaj oricând vor să comunice cu mine. Cei mai mulți sunt interesați doar să-mi povestească ce au făcut în acea zi și să aibă companie virtuală", a declarat Char.

Deși cei mai mulți bărbați cu care interacționează nu depășesc cu nimic măsura, unul dintre ei a lăsat-o fără replică atunci când a anunțat-o că a trecut-o în testamentul lui. "Am devenit dependența lui și acum m-a trecut în testament", a spus blonda care lucrează și ca antrenor personal de fitness.

Borley are o fiică de 22 de ani, care nu o judecă pentru meseria ei "neortodoxă" sau pentru felul în care pozează pe Instagram. Dacă în mediul online, viața amoroasă pare că îi merge perfect, în realitate nu stă atât de bine la capitolul relații.

Citește și: Megan Fox, ședință foto de senzație într-un costum de baie minuscul. Formele actriței sunt parcă sculptate

 

Etichete: iubita , online , char borley

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri