S-a căsătorit cu femeia care l-a ajutat să treacă peste moartea soției
Actualitate

S-a căsătorit cu femeia care l-a ajutat să treacă peste moartea soției / Facebook

Cum a ajuns un bărbat să se căsătorească cu femeia care l-a ajutat să treacă peste moartea soției sale:”A fost uimitor!”

Nick Güthe, un bărbat care și-a pierdut soția după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19, a primit o nouă șansă la fericire, căci s-a îndrăgostit de o femeie pe care a cunoscut-o în perioada de doliu, aceasta ajutându-l să depășească momentele dificile.

Citește și: Mereu impecabilă. Regina Letizia a Spaniei a atras toate privirile într-o rochie portocalie uimitoare în timpul vizitei în Suedia

La 18 luni de zile de când soția lui Nick Güthe s-a stins din viață, după ce s-a infectat cu noul coronavirus, acesta s-a căsătorit cu Diana Berrent, fondatoarea asociației ”Survivor Corps”, potrivit jurnaliștilor de la People.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Güthe și Berrent s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse, care a avut loc pe o plajă din California, în fața a 75 de persoane, rude și prieteni.

”Eu și Nick am petrecut mult timp pe această plajă. Ne-am uitat la apusuri în fiecare seară în care timpul ne-a permis.”, a povestit Diana, precizând: ”Obișnuiam să aducem și o sticlă de vin și nu plecam de aici până când nu se întuneca. Am știut că acesta este locul în care trebuie să ne căsătorim.”, a mai spus ea.

Citește și: Un model ar fi primit 4,6 milioane de lire sterline pentru a păstra secretă aventura cu fostul rege al Spaniei

”Să fim aici, să ne rostim jurămintele în fața copiilor noștri, în fața oamenilor pe care îi iubim, a fost mai mult decât mi-aș fi putut dori. Apusul a fost mai spectaculos ca niciodată.”, a mai povestit aceasta.

Această căsnicie este a doua pentru fiecare dintre cei doi soți și amândoi au copii din relațiile anterioare. Diana, care acum a preluat numele soțului, are doi copii din prima căsnicie - Zelda, de 16 ani și Spencer, de 14 ani. Nick are și el un fiu, pe nume Bexton, în vârstă de 15 ani.

”A fost foarte emoționant, copiii noștri au trecut prin multe schimbări în ultima perioadă, dar să-i vedem acolo, să vedem acea legătură, a fost absolut uimitor.”, a povestit și Nick.

Etichete: sotie , deces , covid

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri