Regina Letizia a Spaniei
Actualitate

Spaniei a atras toate privirile într-o rochie portocalie. Profimedia

Mereu impecabilă. Regina Letizia a Spaniei a atras toate privirile într-o rochie portocalie uimitoare în timpul vizitei în Suedia

Regina Letizia a Spanie a arătat impecabil miercuri, alături de soțul ei, regele Felipe al VI-lea, în a doua zi a vizitei lor de stat în Suedia. 

Regina Letizia a Spaniei, în vârstă de 49 de ani, a dovedit din nou că este pricepută la modă, atrăgând toate privirile în timpul vizitei în Suedia, acolo unde se află cu soțul ei, Felipe al VI-lea. Aceasta a ales să poarte o rochie portocalie,  îndrăzneață, pe care a asortat-o cu o pălărie. Pentru că afară vremea a fost răcoroasă, aceasta și-a pus un șal bej, pe care l-a asortat cu pantofii cu toc în aceeași nuanță, o geantă mini și mănuși potrivite. 

În același timp, regina Silvia a Suediei, în vârstă de 77 de ani, a optat pentru o haină și o pălărie în nuanța violet, adăugând o broșă fluture și o pereche de tocuri bloc mov închis pentru a-și încheia tot look-ul. 

Citește și: Regina Letizia a Spaniei, lecție de stil la un eveniment în Madrid. Cum arată ținuta din piele cu care a atras toate privirile

Regina Silvia a Suediei și regina Letizia a Spaniei au fost văzute făcând cu mâna în timpul unei procesiuni cu trăsuri către Palatul Regal din Stockholm, înaintea ceremoniei oficiale de întâmpinare. Letizia, care și-a purtat șuvițele maro lucioase libere, a optat pentru un machiaj glamour format și foarte natural, potrivit Daily Mail

Cât despre Felipe, regele Spaniei, în vârstă de 53 de ani, acesta s-a pregătit la fel de mult pentru vizita oficială, ca răspuns la invitația din partea Regelui Carl XVI Gustaf al Suediei. 

Motivul pentru care Familia Regală din Spania a vizitat Suedia

Cuplul regal a sosit marți la Reședința Ambasadei Spaniei pentru a vorbi cu rezidenții spanioli care locuiesc în țară.
Familia regală spaniolă se află într-o vizită de stat de două zile în Suedia. Călătoria are loc la mai puțin de o săptămână după ce cuplul a organizat un banchet de stat strălucitor în onoarea vizitei președintelui italian Sergio Mattarella în Spania.

Citește și: Gestul care arată cât de apropiată este regina Letizia a Spaniei de soacra sa. Fosta jurnalistă a arătat perfect la un eveniment public

Marți, cuplul a fost văzut călătorind de pe aeroportul Adolfo Suárez Madrid Barajas, membrii regali spanioli au fost însoțiți de ministrul Afacerilor Externe, ministrul Științei și Inovării, precum și de secretarul de stat pentru Comerț. Au ajuns ulterior la Reședința Ambasadei Spaniei din Suedia, unde Felipe s-a adresat rezidenților spanioli, spunând: „Voi toți, cei care sunteți aici de mai mult timp și cei care încă vă căutați locul în această nouă țară gazdă, am dori să vă transmitem un mesaj de sprijin, deoarece reprezentați, în afara granițelor noastre, multe dintre cele mai bune lucruri din țara noastră. Suntem siguri că demonstrezi nu numai capacitatea voastră de muncă și angajamentul, ci și tenacitatea și ingeniozitatea, precum și pregătirea excelentă”

Comunitatea spaniolă din Suedia a crescut într-un ritm alert în ultimul deceniu și până la 37,12% în cinci ani, pe măsură ce spaniolii emigrează pentru a profita de oportunitățile de angajare.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri