Beautiful,Wedding,Couple,Is,Enjoying,Wedding
Actualitate

Credit foto: Shutterstock

Cum a apărut un mire la ședința foto organizată după nuntă. Imaginile au stârnit ample controverse: „Ar trebui să divorțezi de el!”

Tradiția spune că trebuie să porți „ceva vechi, ceva nou, ceva împrumutat și ceva albastru” în ziua nunții. Pentru Jacob Wright, un tânăr de 24 de ai, ceva nou a însemnat Apple Vision Pro, casca cu realitate mixtă ce seamănă cu ochelarii de schi, ceea ce a stârnit numeroase controverse.

Mirele, care lucrează ca inginer software la o companie din Philadelphia, Statele Unite ale Americii și Cambree Wright, antrenoare personală în vârstă de 19 ani, erau la ședința foto din ziua nunții când tânărul a decis să-și aducă și casca Apple Vison Pro.

Citește și: Cum a încercat o soacră să-i distrugă nunta unei tinere. Povestea e virală: „S-a opus evenimentului din prima zi!”

Cei doi s-au căsătorit pe 10 februarie, iar imaginile lor de la nuntă au devenit virale, mulți oameni fiind uimiți de decizia acestuia de a purta casca respectivă, care seamănă cu niște ochelari de schi.

Tânărul a explicat că a ales să poarte acel dispozitiv pentru că i s-a părut distractiv.

„Mi s-a părut că ar putea să devină un trend. Am considerat că este distractiv să fac câteva poze și cu această cască”, a declarat mirele, potrivit Fox News.

„Fotografa a considerat că este bizar, dar în același timp extrem de amuzant. A postat totul pe X, iar imaginile au devenit virale”, a mai spus tânărul.

Cambree, soția tânărului, a fost acuzată că nu s-a bucurat deloc de decizia soțului ei de a purta acea cască, însă adevărul este altul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: O tânără de 28 de ani a făcut atac de cord la o zi după nuntă, chiar în timp ce pleca în luna de miere. Ce au descoperit medicii

„Nu arătam dezgustată din cauza faptului că a ales să poarte dispozitivul, ci pentru că era foarte frig afară”, a spus ea.

„Oamenii nu au jenă!”, a adăugat Jacob.

„Am primit sute de mesaje după apariția imaginilor. Multe fete îmi spuneau să divorțez de soțul meu”, a mărturisit Cambree.

Cei doi tineri susțin, însă, că nu lasă comentariile dure să le afecteze relația, iar Jacob a mărturisit că nici nu mai deține acea cască, întrucât a returnat-o.

Apple Vision Pro, care are un preț de pornire de aproape 3.500 de dolari, dispune de 600 de aplicații, însă deocamdată nu este livrată cu aplicații precum Youtube, Netflix, Spotify, sau Tiktok.

 

Etichete: nunta , mire , comentarii

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?