Mireasă (1)
Actualitate

Cum a încercat soacra să-i distrugă nunta / Credit foto: Twitter

Cum a încercat o soacră să-i distrugă nunta unei tinere. Povestea e virală: „S-a opus evenimentului din prima zi!”

Chiar dacă sunt considerate cele mai importante evenimente din viața unui cuplu, nunțile aduc nu doar bucurie, ci, în anumite cazuri, și drame. Iar un exemplu în acest sens este povestea unei mirese din Mexic, a cărei petrecere a fost ruinată de soacră.

Cea mai fericită zi din viața unei tinere din Mexic s-a transformat într-un coșmar după ce soacra a angajat pe cineva care să arunce vopsea roșie pe ea, distrugându-i astfel rochia.

Povestea teribilă a fost făcută publică pe X, fost Twitter, unde oamenii s-au arătat revoltați de gestul femeii.

Pentru că nu și-a dorit ca fiul ei să se însoare cu această tânără, soacra a apelat la o măsură drastică și, anume, i-a sabotat evenimentul.

Citește și: Jennifer Lawrence, dezvăluiri despre cel mai dificil moment din viața ei: „Am crezut că o să mor!”

„O mireasă din Mexic s-a trezit cu vopsea roșie pe ea, după ce soacra ei și rudele din partea lui au încercat să-i distrugă nunta. Femeia a plătit pe cineva care să arunce cu vopsea în ea”, a povestit un utilizator pe X, potrivit Mirror.

Soacra miresei și cumnații ei au refuzat să participe la nunta care a avut loc în Ciudad Obregon, Sonora, Mexic. Familia mirelui s-a opus acestei nunți încă din prima zi și a depus eforturi ca mireasa, pe nume Alexandra, să plece”, a continuat utilizatorul respectiv, precizând că rudele mirelui se opuneau nunții, acuzând-o pe tânără că se căsătorește doar pentru bani.

„Prietenii au încercat să o convingă că arată bine, că este frumoasă. Cea mai tristă parte a fost când tânăra a privit-o în ochi pe mama ei, care a știut că a fost rănită”, a mai dezvăluit utilizatorul.

În cele din urmă, cu rochia pătată de vopsea, tânăra a pășit în fața altarului și s-a căsătorit cu iubitul ei. Dar șirul de probleme nu s-a oprit aici, pentru că soacra a încercat să-i fure pașaportul fiului ei, în încercarea de a-l împiedica să plece în luna de miere.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: O tânără de 28 de ani a făcut atac de cord la o zi după nuntă, chiar în timp ce pleca în luna de miere. Ce au descoperit medicii

„Ce poveste îngrozitoare!”, „Nu există nicio cale să o determini să se oprească, ar fi trebuit să plece!”, „Trist. Nu va avea liniște niciodată. Eu nu aș vrea să intru într-o familie care încearcă să mă distrugă”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de utilizatorii de internet.

Etichete: nunta , soacra , poveste

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?