jennifer lawrence
Divertisment

Jennifer Lawrence / Getty Images

Jennifer Lawrence, dezvăluiri despre cel mai dificil moment din viața ei: ”Am crezut că o să mor!”

Jennifer Lawrence, celebra actriță în vârstă de 31 de ani, care este însărcinată cu primul copil, a dezvăluit că a fost la un pas de moarte în urmă cu patru ani, în timpul unui zbor din orașul natal Louisville, Kentucky către New York.

În cadrul unui interviu pentru Vanity Fair, actrița în vârstă de 31 de ani a vorbit despre experiența prin care a trecut în urmă cu patru ani, în vara anului 2017 și a dezvăluit că în acele momente de spaimă se ruga să nu-și piardă părul, iar ca patrupedul ei să supraviețuiască.

Citește și: Jennifer Lawrence își vinde locuința din New York. Cum arată penthouse-ul în valoare de 15 milioane de dolari

”Știu, zbor privat, merit să mor.”, și-a amintit actrița că își spunea în acele momente de spaimă, când a scăzut presiunea aerului din cabină, iar unul dintre cele două motoare ale avionului s-a defectat.

De asemenea, în cadrul interviului, aceasta a mărturisit că în acele momente dificile se gândea să le lase mesaje vocale celor dragi: ”Am avut o viață grozavă, îmi pare rău.”, a dezvăluit ea explicând că se afla la bordul aeronavei alături de cei doi frați ai ei și era aproape sigură că vor muri cu toții.

Totodată, atunci când a aflat că piloții au cerut ajutorul autorităților, aceasta a început să se roage: ”O, Doamne, oare vom supraviețui? Te rog, Doamne, ajută-mă să-mi păstrez părul. Nu permite să fiu cheală. Ai grijă și de Pippi (.n.r - câinele ei), nu permite să i se întâmple ceva.”

Citește și: Jennifer Lawrence și Leonardo DiCaprio fac echipă în “Don’t Look Up”. Primele secvențe care arată schimbarea de look a celor doi actori

Ulterior, după acest episod, ea s-a mai urcat într-un avion doar după ce a luat o pastilă care să-i calmeze anxietatea și după ce a băut ceva.

”E oribil să zbori, dar trebuie să fac asta tot timpul.”, a mai mărturisit actrița care așteaptă un copil cu directorul unei galerii de artă, Cooke Maroney.

Jennifer Lawrence aşteaptă primul copil

La începutul lunii octombrie, actriţa Jennifer Lawrence, cunoscută pentru rolul din „Hunger Games” şi premiată cu Oscar pentru interpretarea din „Silver Linings Playbook”, a dezvăluit că aşteaptă primul copil. 

Citește și: Jennifer Lawrence, prima apariție oficială, după doi ani de zile. Cum a surprins actrița din „Hunger Games”, în Paris

Actrița, în vârstă de 31 de ani, este căsătorită cu galeristul Cooke Maroney, în vârstă de 37 de ani.  Cei doi s-au logodit în luna februarie 2019 şi s-au căsătorit în octombrie acelaşi an, în Rhode Island.

La ceremonie au participat 150 de oaspeţi, inclusiv Adele, Amy Schumer, Kris Jenner şi Emma Stone.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri