Harry și William
Actualitate

Harry și William / Getty Images

Cum a reacționat William în momentul în care a fost întrebat dacă a uitat de ziua de naștere a lui Harry

Despre relația dintre prințul William și fratele lui, Harry, s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar curiozitățile n-au încetat nici în această perioadă, când aceștia își plâng bunica, pe regina Elisabeta a II-a, care s-a stins din viață pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani.

Ieri, prințul Harry a împlinit 38 de ani, însă evenimentul a fost, evident, ”umbrit” de durerea resimțită după pierderea bunicii sale, cu care se spune că avea o legătură unică.

Citește și: Prințesa Anne, unica fiică a reginei Elisabeta a II-a, alături de suverană în ultimele 24 de ore de viață. A vegheat la căpătâiul mamei

Totodată, Harry și William par să fi lăsat neînțelegerile deoparte, totul de dragul bunicii lor, iar prințul de Wales, care s-a aflat ieri la Sandringham, unde a venit alături de soția lui pentru a saluta mulțimea venită să-i aducă un tribut reginei Elisabeta a II-a, a vorbit despre fratele lui.

Potrivit jurnaliștilor de la The Sun, acesta a fost chestionat cu privire la aniversarea fratelui său, care a împlinit 38 de ani, iar el a declarat că n-a uitat de ziua lui.

Ba mai mult, el a dezvăluit că Harry și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Meghan Markle, soția lui.

Citește și: Cum a reacționat micul prinț Louis când a aflat de moartea străbunicii sale. Kate Middleton a dezvăluit cuvintele lui venite din suflet

”Nu, nu am uitat.”, a spus el, zâmbind, atunci când a fost întrebat dacă a uitat de ziua fratelui lui.

Harry și Meghan, însă, nu s-au aflat ieri la Windsor și nu se știe cum au sărbătorit.

Totuși, surse citate de presa internațională arată că Harry și William au luat cina împreună după ce sicriul cu trupul neînsuflețit al reginei Elisabeta a II-a a fost adus la Palatul Buckingham.

Citește și: De ce nu a mers Kate Middleton în Scoția, alături de soțul ei, pentru a fi lângă regina Elisabeta a II-a. Cele două se admirau reciproc

Harry și William, împreună la Castelul Windsor

Prinţul şi prinţesa de Wales au fost însoţiţi de ducele şi ducesa de Sussex într-o plimbare la Castelul Windsor, fiind primul lor angajament sub noile lor titluri, informează PA Media/dpa.

Prinţul William, moştenitorul coroanei, şi fratele său Harry, împreună cu soţiile lor, Kate şi Meghan, toţi în ţinute de doliu, au stat împreună sâmbătă după-amiază la porţile Castelul Windsor pentru a se întâlni cu mulţimea adunată pentru a aduce un omagiu regretatei Elisabeta a II-a, potrivit Agerpres. 

Meghan Markle, în fața Castelului Windsor

Harry şi Meghan s-au alăturat lui William şi Kate în public împreună pentru prima dată de la Ziua Commonwealth-ului, pe 9 martie 2020.

O sursă regală a declarat că William, noul Prinţ de Wales, i-a cerut fratelui său şi soţiei sale să li se alăture pentru a vedea florile şi mesajele oamenilor.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri