Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle/ Profimedia
Actualitate

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle/ Profimedia

Cum ar fi reacționat prințul William și Kate Middleton când au aflat că Meghan Markle va lipsi de la încoronarea regelui Charles

Prințul William și Kate Middleton s-ar fi simțit eliberați în momentul în care au aflat că Meghan Markle va lipsi de la ceremonia de încoronare a regelui Charles, potrivit unei scriitoare.

În cadrul unui interviu pentru Entertainment Tonight, scriitoarea Eloise Parker a susținut că prințul William și soția lui, prințesa de Wales, s-ar simți mai liniștiți cu privire la faptul că Meghan Markle va lipsi de la ceremonia care se va desfășura pe 6 mai.

Citește și: Dorința regelui Charles s-a împlinit. Ce titulatură va avea soția sa Camilla, după ce el va fi încoronat

„Există un interes atât de mare pentru relațiile dintre ei, încât adevărul nu-l vom ști niciodată”, a spus scriitoarea, potrivit sursei citate.

„Totul va fi ținut sub control și cred că, cel puțin pentru Kate, este foarte bine că Meghan Markle nu va fi prezentă”, a spus scriitoarea, care a precizat, de asemenea, că este de părere că cei doi ar fi mai liniștiți pentru că nu va mai exista un interes în ceea ce privește felul în care se comportă, ceea ce-și rostesc.

Citește și: Kate Middleton a renunțat la una dintre regulile impuse de regina Elisabeta a II-a. Cum a fost fotografiată prințesa de Wales

De ce a decis Meghan Markle să rămână în SUA

Palatul Buckingham a confirmat că prințul Harry va participa la ceremonia de încoronare a regelui Charles. Deși invitația a fost înaintată și către Meghan, aceasta nu va face deplasarea.

Meghan Markle preferă să rămână alături de cei doi copii, Archie și Lilibet, în California, în loc să participe alături de soțul ei și de rudele lui la încoronarea socrului ei ca rege al Marii Britanii. Mai mult, în 6 mai, ziua ceremoniei, Archie împlinește patru ani, așa că ocazia nu va rămâne nesărbătorită.

meghan markle și printul harry
Meghan Markle și prințul Harry / Foto: Profimedia

Citește și: Reacția lui Meghan Markle atunci când a fost întreruptă în timpul unui interviu. Imaginile sunt virale

Prietenul ducilor de Sussex, Omar Scobie, a afirmat că ziua de naștere a lui Archie "a fost un factor în decizia cuplului" de a se împărți între evenimentul din Marea Britanie și petrecerea de acasă. Mai mult, apariția lui Harry la încoronare va fi una de scurtă durată, mai degrabă "o călătorie rapidă în Marea Britanie", semn că tensiunile dintre el și restul familiei nu s-au domolit.

Citește și: Prințul Harry se teme că cel puțin unul dintre nepoții lui va ajunge ca el, rezerva: ”Mă doare!

Un purtător de cuvânt de la Palatul Buckingham a transmis, în mod oficial: "Palatul Buckingham este încântat să confirme că ducele de Sussex va lua parte la ceremonia de încoronare de la Westminster Abbey, din 6 mai. Ducesa de Sussex va rămâne în California alături de prințul Archie și prințesa Lilibet".

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri