Meghan Markle și prințul Harry, la primul eveniment public după încoronarea lui Charles
Actualitate

Meghan Markle și prințul Harry, la primul eveniment public după încoronarea lui Charles / Profimedia Images

Cum ar intenționa regele Charles „să stingă” tensiunile cu Harry și Meghan. Biograf: „Vor fi puși într-o situație dificilă”

Despre relația dintre ducii de Sussex și familia regală britanică s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar acum, după ce regele Charles a fost diagnosticat cu cancer, ar putea exista câteva schimbări în ceea ce privește „dinamica” dintre ei, potrivit unui biograf regal.

Potrivit New York Post, familia regală britanică este cunoscută pentru faptul că obișnuiește să-și petreacă vacanța de vară la castelul Balmoral, iar în acest an prințul Harry și Meghan Markle ar putea fi invitați și ei.

Citește și: Reacția lui Meghan Markle când o femeie s-a apropiat prea mult de prințul Harry. Momentul a devenit viral

„Dacă invitația va deveni realitate, și sunt aproape sigur că se va întâmpla, Meghan și Harry se vor regăsi într-o poziție dificilă”, a declarat Tom Quinn pentru Mirror.

Mai exact, jurnalistul a subliniat că ducii de Sussex sunt „obsedați de imaginea publică” și vor fi foarte precauți de cum vor arăta ei dacă vor trece peste mândrie și se vor întoarce în Regatul Unit.

De asemenea, acesta a subliniat că cel mai greu îi va fi lui Meghan Markle, care va fi nevoită să adopte o atitudine umilă și să depună eforturi să nu pară că poartă pică, mai ales dacă va fi nevoită să se vadă cu prințul William sau cu prințesa de Wales.

În ultimii ani, Harry și William au avut o relație tensionată, mai ales că ducele de Sussex a făcut dezvăluiri explozive în cartea de memorii „Spare”, pe care a lansat-o în 2022.

Citește și: Reacție dură după mesajul transmis de Harry și Meghan Markle pentru Kate Middleton, bolnavă de cancer: Nu are nevoie de consolarea lor

„Meghan încă își dorește ca William, Charles și Kate să-i ceară scuze”, a mai precizat Quinn, care a explicat că fosta actriță trebuie să depună eforturi pentru a ascunde resentimentele pe care le are față de prințesa de Wales, pentru că, în caz contrar, va fi ținta criticilor, lucru pe care îl detestă.

„Potrivit unor oameni cu care am vorbit de la Palatul Kensington, regele Charles a lăsat să se înțeleagă că Harry și Meghan ar putea fi invitați la Balmoral la vară, pentru a vedea dacă se poate face ceva pentru a pune capăt neînțelegerilor”, a mai dezvăluit acesta.

„Charles știe că Harry și Meghan sunt dispuși să accepte invitația, mai ales după diagnosticul șocant al tatălui său și al lui Kate. Este o situație în care binele poate să iasă la suprafață”, a mai declarat Quinn.

Regele Charles răspunde bine la tratamentul pentru cancer

Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, a început tratamentul împotriva cancerului în luna februarie, iar acum au ieșit la iveală noi detalii despre cum evoluează starea lui de sănătate.

Potrivit unui biograf regal, regele Charles „răspunde foarte bine” la tratamentul împotriva cancerului.

„Am auzit că răspunde cu adevărat bine la tratamentul împotriva cancerului”, a declarat jurnalista Charlotte Griffiths pentru „GB News”, potrivit New York Post.

King Charles III cancer diagnosis
Regele Charles al III-lea a revenit la Londra. 13 februarie 2024. Profimedia

Citește și: Regina Camilla a făcut noi dezvăluiri despre regele Charles al III-lea, tratat pentru cancer, într-o vizită la Belfast

„Toți cei din familia regală se simt optimiști și se bucură de modul în care evoluează starea lui de sănătate”, a mai spus Griffiths.

Mai mult de atât, semne că regele Charles își revine după lupta cu cancerul sunt aproape evidente, căci recent el și soția sa, regina Camilla, s-au întors dintr-o vizită din Scoția. De asemenea, la sfârșitul lunii martie, el a participat la slujba de Paște.

Citește și: Regele Charles, redus la lacrimi. „Mesajele minunate” primite de când a fost diagnosticat cu cancer l-au emoționat profund

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri