Donald trump și Ivana Trump
Actualitate

Donald și Ivana Trump au fost căsătoriți 15 ani. / Foto: Profimedia

Cum arată astăzi, la 72 de ani, Ivana, fosta soție a lui Donald Trump. A ieșit într-o ținută tinerească pe străzile din New York

Prima soție a lui Donal Trump, Ivana, s-a născut în 1949 în Cehoslovacia, Cehia de astăzi, unde a și absolvit Universitatea Carol din Praga. A fost căsătorită cu un agent imobiliar, pentru scurt timp, iar după despărțire s-a mutat în Canada, unde a devenit model. Pe Donald Trump l-a cunoscut în New York, iar de atunci viața ei s-a schimbat radical.

Cu afaceristul s-a măritat în 1977 și a devenit mama celor trei copii mai mari ai fostului președinte american, Ivanka, Eric și Donald Trump Jr. Cuplul a divorțat în 1992, în urma unui proces care a ținut prima pagină a tabloidelor.

Citește și: Ivanka Trump, gesturi drăgăstoase față de soțul său. Fiica lui Donald Trump zâmbește mai mult de când nu mai lucrează la Casa Albă

Ivana s-a implicat și în afacerile lui Donald Trump, fiind cea care a supravegheat lucrările de decorare a tuturor hotelurilor familiei. Alături de soțul ei a format unul dintre cele mai urmărite cupluri ale anilor '80, aceștia fiind deseori urmăriți de paparazzi.

Ce a făcut Ivana după divorțul de Donald Trump

Celebritatea Ivanei nu s-a sfârșit după divorț. A devenit autoarea unei reviste de lifestyle și a semnat mai multe articole motivaționale. Ba mai mult, în 1996 a apărut și în filmul "The First Wives Club", a scris cărți și s-a implicat în afacerile cu haine, bijuterii și cosmetice. A mai fost căsătorită de două ori, cu italienii Riccardo Mazzucchelli și Rossano Rubicondi.

Citește și: Cum s-a simțit Melania Trump când a părăsit Casa Albă. Ce are de gând să facă dacă soțul ei va candida din nou la președinția SUA

Ivana Trump

Și astăzi, la 72 de ani, Ivana Trump este la fel de cochetă și de atentă la imaginea ei. Recent, a fost zărită și pozată de paparazzi pe străzile din New York, în timpul unei plimbări de una singură. S-a îmbrăcat mai degrabă ca o tinerică, într-o salopetă din denim, pe care a completat-o cu accesorii colorate, balerini lăcuiți și o geantă scumpă, de brand. Ochii i-au fost conturați îndrăzneț, cu roz și negru, iar părul i-a fost atent tapat și prins în coafura ei obișnuită, conturând astfel un look de neignorat.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri