ivanka trump
Actualitate

Jared Kushner și Ivanka Trump au lucrat la Casa Albă. / Foto: Profimedia

Ivanka Trump, gesturi drăgăstoase față de soțul său. Fiica lui Donald Trump zâmbește mai mult de când nu mai lucrează la Casa Albă

De când a părăsit Casa Albă, unde a avut funcția de consilier prezidențial al tatălui ei, Ivanka Trump pare mai relxată, mai zâmbitoare și mai drăgăstoasă cu membrii familiei sale. Blonda de 39 de ani și soțul ei, Jared Kushner, au fost surprinși în timp ce se sărutau în Miami.

Citește și: 6 secrete despre Melania Trump, care au iesit la iveala dupa lansarea biografiei ei neautorizate

ivanka trump

Relaxată, Ivanka a fost îmbrăcată potrivit pentru excursia pe care a făcut-o cu familia, la un parc acvatic din Miami, cu o rochie croșetată, scurtă și albă, pusă peste costumul de baie.

Citește și: Ivanka Trump, siluetă perfectă pe plajă. Cum a fost surprinsă fiica fostului președinte american pe plajele din Miami

Femeia de afaceri este mult mai zâmbitoare de când nu se mai confruntă cu stresul de la Casa Albă. Are mai mult timp pentru ea și pentru cei dragi, fiind văzută des distrându-se la plajă alături de cei trei copii ai ei. Ivanka s-a mutat alături de familie în Florida, așa că este de multe ori zărită în preajma Oceanului. Soțul ei, care a lucrat și el alături de Donald Trump, se concentrează pe scrierea unei cărți, notează Fox News.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri