Melinda-Gates1
Actualitate

Melinda Gates a scăpat de paparazzi pe insula Calivigny din Caraibe. / Foto: Profimedia

Cum arată insula pe care s-a refugiat Melinda Gates după anunțul divorțului. O noapte de cazare costă 132.000 $

Divorțul dintre Melinda și Bill Gates a surprins o lume întreagă. După 27 de ani de căsnicie, cei doi au decis să pună punct mariajului și să pornească pe drumuri diferite.

insula Calivigny

Pentru a evita întâlnirile cu paparazzii care abia așteaptă să surprindă o imagine exclusivă, Melinda a plecat din SUA. Și-a închiriat o insulă privată și poate spune că are paradisul la picioare.

insula Calivigny

Citește și: Averea colosală pe care Melinda și Bill Gates o au de împărțit: de la Codexul lui da Vinci la o mașină de 2 milioane de dolari

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Multele miliarde de dolari pe care familia Gates le deține i-au permis Melindei să închirieze o insulă privată pe care ea și copiii să stea liniștiți. Pentru fabuloasa sumă de 132.000 de dolari pe noapte, insula Calivigny din Caraibe a devenit "acasă" până când lucrurile reintră pe făgașul normal. Reședința de pe insulă este compusă din 10 apartamente, iar dormitorul principal are propriul jacuzzi.

Vezi mai multe imagini de pe insula Calivigny pe DIGI Life

Melinda și Bill Gates, divorț după 27 de ani de căsnicie

Melinda și Bill Gates
Melinda și Bill Gates

Într-un mesaj comun postat pe contul de Twitter al fondatorului Microsoft, Melinda și Bill Gates au transmis: "După ce ne-am gândit mult şi am muncit la relaţia noastră, am luat decizia de a pune capăt căsniciei".

”În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili și am pus bazele unei fundații care acționează în întreaga lume, pentru a încuraja oamenii să ducă o viață sănătoasă și productivă. Vom transmite în continuare credința noastră în această misiune și vom lucra împreună și de aici încolo ca fundație, dar nu cred că mai putem crește împreună ca un cuplu în următoarea etapă a vieții noastre. Vă rugăm să ne acordați spațiu și să respectați intimitatea familiei noastre în drumul nostru prin această nouă viață”, au transmis cei doi într-un mesaj comun postat pe contul de Twitter al fondatorului Microsoft.

Ulterior acestei vești s-a aflat că Melinda a fost cea care a intentat divorț, după ce a constatat că relația cu Bill Gates este "ruptă iremediabil".  Aceștia au împreună trei copii: Jennifer (25 de ani), Rory (21 de ani) și Phoebe (18 ani).

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri