vladimir putin si sotia
Actualitate

Vladimir Putin și Lyudmila au divorțat după 30 de ani de căsnicie. / Foto: Getty Images

Cum e Vladimir Putin în spatele ușilor închise. Fosta lui soție a făcut dezvăluiri despre un episod care a marcat-o: "Am plâns"

Zilele acestea, toți ochii sunt ațintiți asupra deciziilor lui Vladimir Putin, în contextul unei posibile invadări a Ucrainei. Pe fondul acestor tensiuni și asupra faptului că numele președintelui Rusiei este pe buzele tuturor, în presa internațională apar informații și despre viața personală a acestuia.

Cei de la publicația britanică Express au scos la lumină câteva informații oferite chiar de fosta soție a lui Vladimir Putin, Lyudmila (Ludmila) Aleksandrova Ocheretnaya, pe care președintele o cunoscuse pe când aceasta era stewardesă. Într-o biografie din 2002 a liderului de la Kremlin, fosta lui parteneră de viață a povestit despre momentul în care a născut primul copil al cuplului, Maria.

Citește și: Presupusa iubită a lui Vladimir Putin, prima apariție publică după ce s-a spus că a născut gemeni în secret. Alina e de nerecunoscut

Maria, acum în vârstă de aproape 37 de ani, a venit pe lume în timp ce tatăl ei era plecat într-o călătorie de afaceri. Mama ei, Ludmila, a mărturisit că a chemat un taxi să o ducă la spital în momentul în care a simțit că intră în travaliu. Mai mult, Vladimir Putin a ordonat ca pe fată să o cheme Maria, deși soția lui ar fi vrut să o numească Natasha.

"Am plâns, dar am realizat că nu exista nicio altă opțiune și că pe fiica mea o va chema Maria", a declarat Lyudmila, care și-a amintit la acea vreme că Putin nu numai că dădea ordine, dar și avea obiceiul de a întârzia. "După o oră, aproape că-mi venea să plâng din cauza umilinței".

Vladimir Putin și soția lui au divorțat după 30 de ani de căsnicie

vladimir putin si fosta lui sotie

În 2011, presa din Germania a obținut informații de la o agenție de spionaj care-l acuza pe președintele rus că-și bătea soția, detaliu care ar fi venit chiar de la femeie, care s-ar fi destăinuit spioanei Lechen Sch, care devenise confidenta cuplului. Lechen a povestit investigatorilor că soţia Ludmila i se plângea des de violenţa şi de infidelitatea acestuia, scrie Evening Standard.

Citește și: Cum arată fiica secretă a lui Vladimir Putin. Adolescenta de 17 ani duce o viață de lux și face furori pe rețelele sociale

"Se descărca nervos atunci când o bătea. Devenise o dependenţă", a spus spioana. Vladimir Putin a fost directorul Serviciului sovietic de Informaţii din Germania, în perioada 1985 - 1990.

La acel moment, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus a negat vehement aceste informaţii. "Sunt dezinformări şi fabulaţii. Nimic nu este adevărat", a declarat acesta.

În vara lui 2013, un comunicat oficial anunța că Vladimir Putin și soția lui s-au separat, după 30 de ani de căsnicie. În primăvara următoare, cei doi erau deja divorțați. La acel moment, s-a vehiculat că președintele Rusiei avea o relație cu fosta gimnastă Alina Kabaieva, atunci în vârstă de 30 de ani.

Vladimir și Ludmila sunt părinții a două fete, Maria, născută în 1985, și Yekaterina, născută în anul următor.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri