cuplu diferenta de varsta (1)
Actualitate

Între Brightnye și James este o diferență de vârstă de 35 de ani. / Foto: TikTok

Cum este pentru o tânără de 22 de ani să aibă un iubit de 57 de ani, divorțat, cu patru copii: Tot timpul sunt confundată cu fiica lui

Relațiile cu diferențe mari de vârstă nu mai sunt o raritate în ziua de astăzi, însă unele persoane tot nu le privesc cu ochi buni. Brightnye Quayle, o tânără de 22 de ani, se iubește de mai bine de un an cu James, un bărbat divorțat în vârstă de 57 de ani, care are și patru copii.

Cuplul și-a apărat dragostea pe rețelele sociale, după ce, deseori, cei doi au fost confundați cu o pereche tată-fiică. Brightnye și James sunt împreună de 14 luni, după ce s-au cunoscut la un cazinou. Acesta are patru fiice, iar două dintre ele nu au nimic împotriva relației, în timp ce celelalte o văd ca pe o mare greșeală, după cum James și mai tânăra lui iubită au povestit pe contul lor comun de TikTok, unde capătă din ce în ce mai multă popularitate.

@agegap50 What does james daughters think of brightnye? #sugarbaby #sugardaddy #agegap #realcouple #inlovewithyou ♬ original sound - Unlikely love

Citește și: O profesoară de 48 de ani vrea o familie cu iubitul care nici nu era născut când ea se căsătorea prima dată: “Ne-am înțeles imediat”

"De multe ori sunt confundată cu fiica lui", a recunoscut tânăra născută în Noua Zeelenadă, care s-a mutat alături de iubit în Australia.

@agegap50 #mummabear @Brightnye #sugarbaby #sugardaddy #agegap #realcouple #inlovewithyou ♬ original sound - Unlikely love

"Comentariile primite sunt interesante. Multe dintre ele sunt despre bani, ceea ce e ridicol. Am fost căsătorit 30 de ani, i-am cumpărat un Maserati soției, plăteam pentru tot... care e diferența?", a spus James într-unul dintre filmulețele de pe rețeaua socială.

Citește și: O bunică de 50 de ani vrea să se căsătorească cu un puști de 22 de ani: ”Nu voi lăsa diferența de vârstă să stea în calea fericirii!”

 

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?