rachel allen si iubitul ei cu 23 de ani mai tânăr
Actualitate

Rachel și Alex s-au cunoscut pe o platformă de dating. / Foto: Profimedia

O profesoară de 48 de ani vrea o familie cu iubitul care nici nu era născut când ea se căsătorea prima dată: "Ne-am înțeles imediat"

Rachel Allen, o profesoară de 48 de ani din Texas, a găsit din nou dragostea după un divorț care a pus capăt unui mariaj de 26 de ani. Aceasta trăiește o poveste de dragoste alături de Alex Michael, un tânăr de 25 de ani din New York, pe care l-a cunoscut grație unei aplicații de întâlniri.

Nu de puține ori, Alex a fost luat drept fiul lui Rachel, dar pe cei doi îndrăgostiți nu-i interesează. De aproape doi ani sunt împreună, iar relația lor merge bine. Rachel a luat decizia de a-și crea un cont pe o platformă de dating, după divorțul de soțul care i-a fost alături 26 de ani. Pentru că nu și-a dat seama că ar putea alege categoria de vârstă în care să-l încadreze pe posibilul nou iubit, profesoara s-a trezit că este abordată de un tinerel care nici măcar nu era născut când ea se căsătorea.

Citește și: Reacția unei refugiate din Ucraina, acuzată că a fugit cu soțul unei britanice: “Nu am furat pe nimeni. A fost decizia lui”

Alex, originar din New York, a fost mereu curios să încerce o relație cu o femeie mai matură, așa că nu este de mirare că a fost atras de Rachel. La 48 de ani, aceasta arată foarte bine, se îmbracă modern și este dezinvoltă.

rachel allen si iubitul ei cu 23 de ani mai tânăr
Oamenii spun că Alex este fiul ei, dar, de fapt, îi este iubit de aproape doi ani. / Foto: Profimedia

Rachel și Alex, care acum locuiesc împreună în Austin, Texas, au început să se converseze pe platforma de dating. Încă de la prima întâlnire au simțit o conexiune demnă de cea a unor suflete pereche, așa că lucrurile au evoluat rapid, scriu cei de la mirror.co.uk.

"Mi-am instalat o aplicație de întâlniri după divorț. Voiam să mă distrez puțin. La scurt timp am început să mă simt descurajată de ceea ce găseam pe platformă, dar apoi am dat peste un mesaj de la Alex, scris într-o manieră frumoasă. Mă tot uitam la profilul lui și nu-i vedeam vârsta. Deși părea mai tânăr decât mine,  avea ceva special. Am început să vorbim zi de zi și ne-am înțeles imediat. Lucrurile au evoluat, am început să mergem în vacanțe împreună, așa că l-am întrebat pe Alex dacă vrea să se mute cu mine în Texas", a povestit Rachel despre cum s-a înfiripat relația pe care inițial a crezut-o doar o distracție de moment.

Lumea spune că sunt mamă și fiu

Citește și: O bunică de 50 de ani vrea să se căsătorească cu un puști de 22 de ani: ”Nu voi lăsa diferența de vârstă să stea în calea fericirii!”

rachel allen si iubitul ei cu 23 de ani mai tânăr
Rachel și Alex s-au cunoscut pe o platformă de dating. / Foto: Profimedia

Profesoara a mai declarat că deseori li se spune că seamănă și că sunt mamă și fiu. La un moment dat, o femeie chiar a felicitat-o pentru cum l-a crescut, presupunând că Alex este băiatul ei.

Familia tânărului nu este deloc de acord cu relația lui cu Rachel, iar fiii ei, de 22 și 19 ani, au opus ceva rezistență când mama lor i-a anunțat de relația cu un tânăr apropiat de vârsta lor. Cu toate acestea, cei doi îndrăgostiți sunt dispuși să înfrunte toate privirile dezaprobatoare și cuvintele urâte. Se gândesc inclusiv să-și facă o familie împreună.

"Să fiu într-o relație cu o femeie mai în vârstă este grozav. Nu am mai fost cu cineva mai mare decât mine, dar Rachel m-a ajutat să mă maturizez și să-mi îmbunătățesc moralul. Știm că e ceva diferit, dar Rachel arată uimitor și are o inimă tânără. Purr și simplu, lucrurile funcționează între noi", a povestit și Alex.

Citește și: Ultima dorință a unui tânăr de 27 de ani. Ce a făcut după ce medicii i-au spus că mai are de trăit câteva săptămâni

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri