verighete, divorț
Actualitate

"Răzbunarea" unei femei după ce a fost părăsită de soț pentru prietena ei cea mai bună. / Foto: Shutterstock

Cum i s-a schimbat viața unei femei la fix un an după ce a fost înșelată de soț cu prietena ei. Norocul i-a surâs așa cum nu se aștepta

Viața unei femei din Columbia, care a suferit îngrozitor după ce soțul a părăsit-o pentru prietena ei cea mai bună, s-a întors la 180 de grade la fix un an de la acel moment. Aceasta a cumpărat un bilet de loterie și nu mică i-a fost mirarea să afle că este câștigătoarea premiului cel mare.

Femeia, al cărei nume nu a fost făcut public, s-a născut în Barranquilla, același oraș din care vine și celebra Sofia Vergara. După trădarea soțului, aceasta a fost lăsată nu numai cu inima frântă, ci și cu o datorie mare la casa pe care și-o cumpăraseră împreună și cu responsabilitatea creșterii copiilor. Femeia este croitoreasă și nu este plătită grozav, așa că luni întregi s-a chinuit să țină pasul cu ratele, ajungând chiar și la împrumuturi. Mai mult, nu și-a permis să-i plătească un curs fiicei care este studentă.

Citește și: O tânără de 24 de ani s-a măritat cu un bărbat de 85 de ani, mai în vârstă și decât bunicul ei. Vrea să-i dăruiască și copii

Cu câteva zile înainte să-și piardă locuința, norocul femeii s-a schimbat radical, când a decis să intre într-o loterie și să-și cumpere două bilete. Șansele i-au surâs și aceasta a câștigat premiul cel mare. Și nu doar atât, căci și cel de-al doilea bilet i-a adus o sumă mare. În total, norocoasa a câștigat 268.000 de lire sterline, unul dintre cele mai mari premii puse vreodată în joc în Columbia. 

Într-o discuție cu presa, croitoreasa a mărturisit că, primul telefon pe care l-a primit după ce a aflat de câștig a fost chiar de la fostul soț. Deși l-a bănuit că ar vrea să-i ceară bani sau să o influențeze să-i dea și lui ceva din premiu, bărbatul a susținut că a sunat-o doar pentru a o felicita.

Citește și: O femeie care obișnuia să cerșească ore în șir în fața unei bănci a câștigat premiul cel mare la loterie: ”Spera să-și schimbe viața!”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri