Miracle și Charles Pogue
Actualitate

Miracle și Charles Pogue s-au căsătorit în ciuda diferenței de vârstă de 61 de ani. / Foto: Profimedia

O tânără de 24 de ani s-a măritat cu un bărbat de 85 de ani, mai în vârstă și decât bunicul ei. Vrea să-i dăruiască și copii

Miracle Pogue, o tânără de 24 de ani dintr-un oraș din Mississippi, s-a căsătorit cu Charles, un bărbat în vârstă de 85 de ani, care este mai bătrân chiar și decât bunicul ei. Cei doi și-au unit destinele fără să țină cont de gura lumii. Mai mult, au planuri mari pe mai departe.

Charles și Miracle vor să devină părinți. Tânăra este dispusă să facă fertilizare in vitro pentru a-l face tată pentru prima dată pe bărbatul care e cu 13 ani mai mare decât bunicul ei. Cei doi soți s-au cunoscut în 2019, când femeia lucra la o curățătorie de haine, și au legat rapid o prietenie, scrie Daily Mail.

Citește și: Cine este și cum arată Romina, soția româncă de 32 de ani a miliardarului Piero Ferrari. Îi desparte o diferență de vârstă de 45 de ani

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Charles, fost agent imobiliar, s-a îndrăgostit de Miracle, iar în februarie 2020 a cerut-o în căsătorie. "Charles venea cu câte o piesă vestimentară la curățătorie și voia ca eu să mă ocup de el. Într-o zi a intrat, a aruncat o bucată de hârtie pe tejghea și mi-a zis să-mi scriu numărul de telefon. Era precum cavalerul meu în armură strălucitoare. Aveam o comunicare plăcută, nu m-a făcut să mă simt ciudat. Aveam conversații frumoase, mă făcea să mă simt confortabil. Știam că era în vârstă, dar nu știam exact câți ani are. Când am aflat, eram deja mult prea implicată și aveam sentimente pentru el. Nu-mi pasă dacă are 100 sau 55 de ani, îl plac pentru ceea ce este. Am crezut că are 60 sau 70 de ani pentru că arată bine, e mereu activ", a povestit proaspăta mireasă.

Miracle și Charles Pogue
Miracle și Charles Pogue s-au căsătorit în ciuda diferenței de vârstă de 61 de ani. / Foto: Profimedia

Părinții lui Miracle au fost la nuntă

Citește și: O femeie de 60 de ani s-a mutat la capătul lumii pentru a se căsători cu un tânăr dintr-un trib: “Sunt întrebată dacă l-am adoptat”

Familia ei a avut păreri împărțite. În timp ce mama ei în vârstă de 45 de ani și bunicul de 72 nu au avut nimic împotrivă și au încurajat-o de la început, tatăl lui Miracle a fost mai reticent, însă a ajuns să-l accepte pe ginere. Părinții fetei chiar au participat la nuntă și au pozat alături de mireasă.

"Bunicul mi-a zis că, dacă sunt fericită și asta vreau să fac, atunci și el este fericit. Mi-a luat mult timp să-l conving pe tata, dar l-am întrebat dacă e dispus să-și piardă fiica pentru totdeauna. I-am zis că am nevoie de sprijinul lui și să mă conducă la altar. După ce l-a cunoscut pe Charles, a început să-l iubească", a mai povestit Miracle.

Miracle Pogue
Miracle, alături de părinții ei / Foto: Profimedia

De cealaltă parte, mirele a spus că ziua nunții a fost cea mai bună din viața lui și că nu resimte niciun fel de problemă legată de diferența de vârstă dintre el și proaspăta lui soție. "Oamenii care comentează nu fac nicio diferență, îi lăsăm să facă ce vor. Suntem fericiți împreună. Încercăm să formăm o familie".

Miracle își dorește să-i facă soțului cea mai mare bucurie, aceea de a deveni tată, pentru că Charles nu are niciun copil, așa că au început să se informeze despre fertilizarea in vitro și să meargă la clinici de specialitate, fiind dispuși să încerce orice.

Citește și: O bunică de 50 de ani vrea să se căsătorească cu un puști de 22 de ani: ”Nu voi lăsa diferența de vârstă să stea în calea fericirii!”

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri