Kind,Of,Bride,From,The,Back,,Romantic,Atmosphere,Of,The
Actualitate

Credit foto: Shutterstock

Cum s-a răzbunat o tânără pe logodnicul ei după ce a aflat că o înșală, chiar cu o zi înainte de nuntă

O tânără care se pregătea de nuntă a aflat că logodnicul ei o înșală cu puțin timp înainte de eveniment. Ea a primit un mesaj ce conținea un schimb de replici între partenerul ei și iubita misterioasă, precum și imagini cu cei doi, însă a refuzat să anuleze petrecerea.

Tânăra, care a ales să nu-și dezvăluie identitatea, a povestit că a aflat de aventura partenerului ei cu o zi înainte de nuntă, după ce a primit un mesaj pe telefon. Deși a fost distrusă să afle că omul alături de care spera să-și petreacă toată viața o înșală, ea a ales să meargă mai departe cu evenimentul.

Citește și: Povestea unei femei a cărei viață s-a schimbat complet după nuntă: „Nu știi lângă cine dormi!”

Imediat după ce a aflat totul, ea a stat la un hotel cu câțiva prieteni, cărora le-a arătat schimbul de replici dintre iubitul ei și noua parteneră a acestuia, precum și imaginile cu ei.

Eu nu m-aș mărita cu el! Tu o vei face”, a fost mesajul pe care tânăra l-a primit pe telefon când se pregătea de nuntă, iar imediat a izbucnit în lacrimi.

„Ai un corp incredibil. Și sexy, știi cum să-l folosești. Aș fi vrut ca partenera mea să se descurce atât de bine ca tine”, erau câteva replici trimise de bărbat amantei.

Cum s-a răzbunat? Ei bine, potrivit Mirror, tânăra a povestit că a mers în fața altarului, îmbrăcată în rochia de mireasă, iar apoi, în fața rudelor și a prietenilor, ea le-a spus adevărul.

Citește și: O tânără a aflat că soțul i-a fost infidel la scurt timp după nuntă. Ce a făcut în ziua în care trebuia să plece în luna de miere

„Nu va exista o nuntă astăzi. Logodnicul meu nu este cine am crezut că este”, a spus ea, după care a luat telefonul în mână și a citit mesajele pe care el i le trimisese amantei.

„Nu va exista o ceremonie astăzi, dar va fi o celebrare a onestității, a găsirii iubirii adevărate și a dorinței de a-ți asculta inima, chiar și atunci când e dureros”, a încheiat ea, ulterior mergând să se distreze cu câțiva prieteni.

Etichete: nunta , mireasa , razbunare

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri