Ce a făcut o tânără în ziua în care trebuia să plece în luna de miere
Actualitate

Ce a făcut o tânără în ziua în care trebuia să plece în luna de miere / Captură video Tik Tok

O tânără a aflat că soțul i-a fost infidel la scurt timp după nuntă. Ce a făcut în ziua în care trebuia să plece în luna de miere

Vicky, o femeie din Marea Britanie, a devenit cunoscută pe rețelele sociale după ce a ales să povestească ce a făcut după ce a aflat că soțul ei a înșelat-o.

Vicky și partenerul ei s-au căsătorit în 2022, iar la scurt timp după nuntă, acesta i-a fost infidel. Tânăra a aflat că a fost înșelată cu puțin timp înainte de a pleca în luna de miere, astfel că a luat o decizie drastică.

Sfâșiată de durere că omul care i-a devenit soț în urmă cu mai puțin de un an de zile a înșelat-o, Vicky a căutat alinare în brațele surorii ei, cu care s-a întâlnit chiar în ziua în care trebuia să plece în luna de miere.

@vicvickyvic_

Life’s got a plan…

♬ Godspeed - James Blake

Citește și: O tânără de 24 de ani s-a măritat cu un bărbat de 85 de ani, mai în vârstă și decât bunicul ei. Vrea să-i dăruiască și copii

Astfel, în imaginile făcute publice pe rețelele sociale, care au stârnit și numeroase reacții din partea utilizatorilor, tânăra poate fi văzută în aeroport, chiar în momentul în care se întâlnește cu sora și cu partenerul acesteia.

„Tocmai ai aflat că soțul tău a avut o aventură și, în ziua în care trebuia să pleci în luna de miere, cauți consolare în brațele surorii tale”, a scris ea pe rețelele sociale.

De asemenea, într-un alt mesaj postat pe rețelele sociale, ea a scris: „Viața are un plan”.

Totodată, într-un alt videoclip ea a dezvăluit că a ales să se despartă de soțul ei după ce a aflat că a înșelat-o, iar de atunci a călătorit, a petrecut timp cu familia și a ieșit cu prietenii.

Citește și: O femeie care obișnuia să cerșească ore în șir în fața unei bănci a câștigat premiul cel mare la loterie: ”Spera să-și schimbe viața!”

Ea a explicat și care au fost motivele pentru care a ales să-și facă publică povestea: „Presa ne face să credem că poveștile de iubire trebuie să fie ca-n filme, ceea ce este complet fals. Standardele sunt atât de ridicate și noi ne simțim foarte rău atunci când lucrurile nu merg așa cum ne dorim”.

Comentariile din partea internauților nu au întârziat să apară, mulți dintre ei încurajând-o: „Îmi pare rău că ai trecut prin asta. Există oameni buni care sunt acolo pentru tine”, „Niciodată să nu estimezi puterea unei îmbrățișări”.

Etichete: femeie , infidelitate , sot , trădare

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri