Cum s-a răzbunat un bărbat pe soția lui care îl înșela cu prietenul lui
Actualitate

Cum s-a răzbunat un bărbat pe soția lui care îl înșela cu prietenul lui / Shutterstock

Cum s-a răzbunat un bărbat pe soția lui care îl înșela. Planul pe care l-a dus la bun sfârșit chiar în ziua nunții

O nuntă s-a terminat cum nu se poate mai prost după ce mirele a descoperit că femeia pe care o iubea și alături de care voia să-și petreacă tot restul vieții îl înșela cu prietenul lui cel mai bun.

În loc să-și părăsească logodnica imediat ce a descoperit aventura pe care o avea, bărbatul a decis să meargă mai departe cu nunta și a deconspirat-o pe mireasă chiar în ziua cea mare, în fața părinților, a rudelor și a prietenilor.

Potivit Mirror, Georgie, prezentatoarea emisiunii The Unfiltered Bride, a vorbit despre acest caz cu Beth, colega ei de platou, iar momentul a ajuns viral pe TikTok.

„Am o altă poveste pentru tine, dar nu știu dacă am voie să ți-o dezvălui”, a spus Georgie.

Citește și: Ce a făcut un mire chiar la petrecerea lui de nuntă. Mireasa nu l-a putut opri, dar a pus pe TikTok un clip care a deveni viral

Minciună”, i-a spus Beth, în timp ce Georgie a continuat: „La naiba, o să-ți povestesc totul. Era o nuntă, ei, mirele și mireasa, au făcut nunta. S-au căsătorit, au avut o ceremonie frumoasă, au băut cu invitații, iar la un moment dat a venit mâncarea. Tatăl miresei a ținut discursul, iar apoi a început coșmarul”, a spus George.

Mirele s-a ridicat în picioare și a spus: „Veți primi niște plicuri, v-ați fi recunoscător dacă ați putea să le deschideți. Da, sunt imagini cu mireasa care are o relație cu cavalerul de onoare. O să plec acum”. A lăsat microfonul și el și familia lui au plecat de la nuntă. Ei au vrut ca mireasa să plătească totul”, a povestit prezentatoarea.

Citește și: Doi bunici simpatici foc au sărbătorit 70 de ani de căsnicie într-un mod inedit. Femeia a îmbrăcat rochia de mireasă purtată la nuntă

”Așadar, mireasa a plătit tot?”, a întrebat Beth, în timp ce Georgie i-a răspuns: „Familia miresei a plătit totul. Karma funcționează”.

„Viața este despre momentul potrivit. Ce legendă”, „Nu-l învinovățesc pe el deloc. Aș fi făcut la fel”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Etichete: mire , razbunare , trădare

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri