nancy și melvin lubbers
Actualitate

Nancy și Melvin Lubbers, fericiți împreună, și după 70 de ani de căsnicie. / Foto: Profimedia

Doi bunici simpatici foc au sărbătorit 70 de ani de căsnicie într-un mod inedit. Femeia a îmbrăcat rochia de mireasă purtată la nuntă

Nancy și Melvin Lubbers, o pereche specială de bătrânei, au sărbătorit 70 de ani de căsnicie cu o ședință foto plină de romantism. Elementul surpriză a fost ținuta îmbrăcată de bunicuță. Aceasta a ales rochia de mireasă purtată când a devenit soția lui Melvin, pe când avea doar 17 ani.

Nancy, de 87 de ani, și Melvin, de 91, au devenit vedete pe internet după apariția pozelor de la aniversarea de 70 de ani de mariaj. Presa din toată lumea a preluat povestea lor desprinsă parcă din filme. Cei doi americani s-au cunoscut la patinoar, pe când Nancy era o adolescentă de 16 ani, s-au logodit pe un stadion de baseball, iar în 1952 au pășit împreună la altar. Sunt părinții a cinci copii, au 12 nepoți și 21 de strănepoți, plus o viață întreagă de amintiri prețioase, scrie People.

Citește și: Cea mai excentrică bătrânică de pe internet a împlinit 100 de ani. Iris Apfel a dat o petrecere extravagantă

Nancy și Melvin Lubbers
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Anna, una dintre nepoatele cuplului, i-a imortalizat pe cei doi bunici în ipostaze demne de Hollywood. Nancy a purtat rochia de mireasă de acum 70 de ani, pe care a plătit, la acea vreme, 35 de dolari, iar Melvin a îmbrăcat costumul pe care l-a avut în timpul războiului din Coreea, unde a fost comandantul unui regiment de tancuri vreme de opt luni, imediat după nuntă.

Citește și: A renunțat la o relație de 29 de ani și la economiile de-o viață pentru un escroc care a cucerit-o cu pozele unui ministru leton

Nancy și Melvin Lubbers

Imaginile surprinse de Anna, fotograf profesionist, sunt de-a dreptul emoționante și dovada vie că dragostea rezistă în timp. Sfatul celor doi pentru o căsnicie de durată este: "Nu veți fi de acord mereu, uneori vă veți certa, dar când se întâmplă asta, trebuie să vă așezați și să discutați până ajungeți la un răspuns. Când ați rezolvat, nu mai reveniți la asta. Întotdeauna repectați-vă reciproc chiar și când nu sunteți de acord unul cu altul".

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?