Cum s-a schimbat viața unor tineri care au câștigat un milion de lire sterline
Actualitate

Cum s-a schimbat viața unor tineri care au câștigat un milion de lire sterline / Shutterstock

Cum s-a schimbat viața unor tineri care au câștigat un milion de lire sterline: ”Mi se pare că suntem incredibil de norocoși!”

Un cuplu care a câștigat un milion de lire sterline la loterie este la un pas de a-și îndeplini visul de a-și uni destinele. 

Ben Lowther, în vârstă de 39 de ani și Holly Saul, în vârstă de 30 de ani, trăiesc în Cambridge, Anglia, iar până de curând, aceștia n-au crezut că-și vor putea îndeplini visul de a se căsători decât atunci când cei doi copii, în vârstă acum de 14, respectiv trei ani, vor fi mari.

Citește și: Un bărbat care a câștigat aproape cinci milioane de lire sterline și-a părăsit soția: ”Am început o relație cu altcineva!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Totul s-a schimbat, însă, anul trecut, în luna octombrie, când Holly Saul a completat un bilet la loterie, la EuroMillions și a câștigat.

De atunci, viața lor s-a schimbat complet. Și-au cumpărat o casă nouă, tânăra a renunțat la jobul în Resurse Umane pentru a petrece mai mult timp cu copiii lor și, în plus, au mers într-o vacanță.

Mai mult de atât, în luna mai a acestui an, pe când se aflau într-un concediu în Paris, Ben a cerut-o de soție pe Holly, iar acum aceștia au început să-și plănuiască nunta de vis.

”Eu și Holly suntem împreună de nouă ani, întotdeauna ne-am dorit să ne căsătorit într-o zi, însă, cu doi copii, organizarea unei nunți părea imposibilă.”, a povestit Ben Lowther, potrivit Mirror.

Citește și: Regina frumuseții se face șofer de camion. O fostă finalistă la Miss Anglia renunță la viața de model pentru un domeniu al bărbaților

Acum, însă, după ce am avut un noroc uriaș, am putut s-o cer de soție în Paris, nu altundeva, așa că acum ne putem plănui nunta de vis.”, a mai adăugat el.

”Nu a trecut nicio zi fără să nu mulțumim pentru ce am primit, să fim recunoscători. Suntem atât de norocoși, încât acum, stând în noua casă, îmi vine să mă ciupesc în fiecare zi.”, a mai povestit tânăra de 30 de ani, care a explicat, de asemenea, că e fericită pentru că are suficient spațiu pentru a-și primi prietenii și familia de Crăciun, pentru a sărbători împreună.

Etichete: bani , loterie , viiata

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri