Melania și Donald Trump
Actualitate

Melania și Donald Trump au locuit patru ani la Casa Albă / Foto: Profimedia

Cum s-a simțit Melania Trump când a părăsit Casa Albă. Ce are de gând să facă dacă soțul ei va candida din nou la președinția SUA

Melania Trump a petrecut patru ani la Casa Albă, cât timp soțul său, Donald Trump, a fost președintele SUA. Experiența nu pare să fi fost una pe care fosta primă doamnă să vrea să o mai repete vreodată.

Surse politice din apropierea Melaniei Trump au dezvăluit pentru publicația People că aceasta s-a simțit ușurată când soțul ei nu a mai câștigat un mandat de președinte al Americii și că i-au ajuns patru ani de controverse, de titluri pe primele pagini ale ziarelor și de îndeplinit aștepările altora.

Citește și: Cum arată Melania Trump când renunță la pantofii cu toc și rochiile elegante. Fosta primă doamnă, surprinsă pe străzile din New York

"Melaniei nu îi place să fie în centrul atenției publicului și a făcut clar faptul că nu-și mai dorește să facă asta din nou. Preferă intimitatea și viața de familie. S-a simțit ușurată când soțul ei și-a încheiat mandatul", a dezvăluit apropiatul fostului cuplu prezidențial.

În convorbiri secrete făcute publice anul trecut, Melania și-a exprimat frustrarea de a face față obligațiilor care au venit cu rolul de primă doamnă și criticilor nemulțumiților.

Melania, nefericită în timpul mandatului lui Donald Trump

Soției lui Donald Trump îi place viața ei mai liniștită din acest moment și nu are nicio intenție de a participa la campanie dacă fostul președinte va decide că vrea să candideze în 2024. Melania se concentrează pe Barron, fiul adolescent al cuplului, care tocmai a început o școală nouă.

Citește și: Melania Trump, surprinsă în compania soțului ei după ce s-a spus că ”numără minutele până la divorț”. Ce se întâmplă între ea și Donald

"Încă nu este decis dacă Donald Trump va canida la următoarele alegeri. În acest moment, sunt doar specualtții, dar discuțiile constante despre acest subiect îi dau ocazia să strângă bani, un lucru la care se pricepe foarte bine. Dacă mai candidează, mă îndoiesc că Melania se va mai implica. Dacă ar câștiga, acesta ar fi cel mai groaznic scenariu pentru ea", se mai arată în declarațiile făcute în publicația People de sursele politice.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri