Melania și Donald Trump
Divertisment

Melania și Donald Trump/ Getty Images

Melania Trump, surprinsă în compania soțului ei după ce s-a spus că ”numără minutele până la divorț”. Ce se întâmplă între ea și Donald

Au trecut aproape șase luni de zile de când presa internațională susținea că Melania Trump ”numără minutele până la divorț”, iar acum ies la iveală noi detalii despre relația dintre ea și Donald Trump.

Potrivit Daily Star, Melania Trump, fosta primă doamnă a Statelor Unite ale Americii, a fost surprinsă în timp ce lua prânzul cu soțul ei, Donald Trump, în Florida, înainte ca acesta să aibă un zbor către New Jersey, acolo unde are clubul de golf.

Mai mult de atât, surse apropiate cuplului au dezvăluit că Melania Trump ”face tot ce vrea” în relația ei cu Donald Trump, iar lucrurile merg perfect între ei. 

Citește și: Ce face Melania Trump de când a părăsit Casa Albă. Dezvăluiri neașteptate făcute de surse apropiate familiei

Deși ea a ales să rămână în Florida, ei au fost surprinși împreună, chiar de Ziua Internațională a Mamei. Ea și fiul ei, însă, ar urma să călătorească la New Jersey în viitorul apropiat, însă totul depinde de programul de la școală al copilului.

Melania va petrece timp cu soțul ei, însă va continua să se ocupe și de Barron, precum și de activitățile extracurriculare.

Citeşte şi: Cum arată fiica secretă a lui Vladimir Putin. Adolescenta de 17 ani duce o viață de lux și face furori pe rețelele sociale

În luna decembrie a anului trecut, Stephanie Wolkoff, fosta asistentă a Melaniei Trump, dezvăluia că cei doi au avut dormitoare separate la Casa Albă. De asemenea, fosta asistentă Omarosa Manigault Newman spune că mariajul Melaniei cu Trump s-a sfârșit: ”Melania numără minutele până când el o să părăsească postul de președinte SUA pentru a putea divorța. Dacă Melania ar încerca să-l umilească și să-l părăsească cât încă mai e președinte, acesta ar găsi un mod de a o pedepsi”.

Citeşte şi: Melania Trump, apariție controversată la spital. Motivul pentru care a fost criticată după ce le-a citit povești copiilor bolnavi

În ciuda momentelor de răceală pe care le afișează în public, doamna Trump pretinde că are „o relație grozavă” cu soțul ei de 74 de ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri