Kate Middleton și prințul William
Actualitate

Kate Middleton și prințul William / Profimedia Images

Cum se poartă Kate Middleton și prințul William dincolo de rolurile regale. Un apropiat a rupt tăcerea: „Niciodată nu lipsesc!”

Despre Kate Middleton și prințul William s-a vorbit mult de-a lungul timpului, însă ce nu s-a știut despre ei până acum este faptul că aceștia se poartă ca niște părinți obișnuiți, potrivit unei surse apropiate, astfel că nu ratează niciun eveniment de la școala copiilor.

Chiar dacă programele lor sunt aglomerate și viețile lor se desfășoară după reguli stricte, prințul și prințesa de Wales își găsesc mereu timp pentru copiii lor, fapt pentru care nu ratează niciun eveniment organizat de Lambrook School din Berkshire, acolo unde sunt elevi prichindeii lor, prințesa Charlotte și prinții Louis și George.

Citește și: I-a încurajat, în secret, să încalce protocolul. Gestul făcut de Regina Elisabeta pentru Kate și William

familia regala britanica
Kate Middleton și cei trei copii, la concertul de colinde din 2023 / Foto: Profimedia

Conform sursei citate, cuplul regal participă la toate activitățile importante organizate de unitatea la care învață copiii lor și, ba mai mult, chiar s-au înscris la o tombolă de curând pentru o campanie de strângere de fonduri.

Citește și: Secretul relației lui Kate Middleton cu prințul William. Regina Elisabeta și prințul Philip au fost „legați” de același lucru

A doua zi după evenimentul de la Westminster Abby de Crăciun, ei au fost prezenți la serbarea de la școală, la fel cum s-a întâmplat și anul trecut. S-au înscris la tombolă la fel ca oricare altcineva. Se poartă ca și cum ar fi părinți obișnuiți”, a dezvăluit o sursă pentru Daily Mail.

Kate Middleton a vorbit despre felul în care își crește copiii

În urmă cu mai bine de un an, Kate Middleton dezvăluia că vrea să-i crească pe George, Charlotte și Louis la fel cum au fost educați Lady Louise (20 ani) și vicontele Severn (14 ani), deoarece prințesa de Wales „admiră stilul parental al familiei Wessex”, se arată în cartea lui Katie Nicholl, The New Royals: Queen Elizabeth's Legacy and the Future of the Crown.

Potrivit autoarei Katie Nicholl, soția prințului William este o mare admiratoare a felului în care soții Wessex, Edward și Sophie, și-au educat copiii.

În ciuda faptului că părinții lor sunt membri ai familiei regale, copiii, care sunt cei mai mici nepoți ai Reginei Elisabeta a II-a și ai Prințului Philip, au crescut fără titluri de ASR și în afara ochiului publicului.

Citește și: Cum au reacționat Kate Middleton și prințul William după ce fotografia anuală de Crăciun a fost un eșec total: „Sunt șocați!”

Kate a admirat modul în care Edward și Sophie Wessex au reușit să le ofere fiicei și fiului lor o copilărie normală, liniștită, deși sunt fețe regale. În timpul pandemiei, Sophie Wessex (59 de ani) a mărturisit că își dorește ca cei doi să crească cu o etică puternică a muncii. Ceea ce s-a și întâmplat: după ce a terminat școala, în iunie, Lady Louise Windsor și-a luat un loc de muncă de vară, la un centru de grădinărit. Autoarea a notat că aceasta a câștigat 6,83 lire sterline/oră.

În august 2022, palatul Buckingham a confirmat că aceasta va urma Universitatea St. Andrews, călcând astfel pe urmele vărului ei, prințul William.

Citește și: Prințesa Diana e și acum o inspirație în materie de stil vestimentar. Ținutele emblematice de atunci și cum s-ar fi îmbrăcat azi

Într-o apariție în public, în urmă cu ceva timp, la Sandringham, Kate and William au dezvăluit că vor să pastreze lucrurile cât mai normale cu putință pentru copiii lor.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?