Prințul Harry și Meghan Markle
Actualitate

Meghan Markle și prințul Harry / Foto: Profimedia

De când încearcă prințul Harry și Meghan Markle să-și construiască o carieră în showbiz. Au contracte de zeci de milioane de dolari

De când au părăsit Marea Britanie, în 2020, prințul Harry și Meghan Markle au adăugat în conturi zeci de milioane de dolari în urma contractelor media, însă acum a fost dezvăluit faptul că eforturile lor de a intra în lumea entertainmentului s-au întins pe mai mulți ani.

Încă din 2018, prințul Harry a avut o întâlnire secretă cu Oprah Winfrey și un producător, într-o cameră din Londra, un semn că acesta își dorea de multă vreme să ajungă în lumea showbiz-ului și că începuse să-și creeze o listă de contacte importante în această industrie.

În aprilie 2019, Palatul Kensington a anunțat că prințul devenea producător al unei serii despre sănătatea mintală, ce a văzut lumina zilei anul acesta.

După plecarea din Marea Britanie și mutarea în California, Meghan și Harry au ajuns mai aproape de Hollywood și de îndeplinirea dorinței de a se implica mai mult în producția de filme, documentare și podcasturi. Mai mult, ce doi au înființat și o companie de producție, Archwell Productions, și au încasat deja zeci de milioane de dolari grație contractelor semnate cu giganții media, scrie Daily Mail.

Citește și: Meghan Markle, ținute de zeci de mii de dolari în timpul vizitei în New York. Numai brățara purtată de ea costă 12.000 de dolari

Prințul Harry și Meghan Markle au înregistrat și în timpul vizitei la New York

Pentru trei zile, Meghan Markle și prințul Harry s-au aflat la New York. Aceasta a fost prima lor călătorie publică de când s-au mutat în California.

În timpul vizitei, cei doi au vizitat mai multe obiective, printre care One World Observatory din interiorul One World Trade Center, cea mai înaltă clădire din SUA.

Citește și: Cine este singurul membru al familiei regale care nu-i va ierta pe Meghan Markle și pe Harry: ”Este foarte furioasă!”

De asemenea, prințul Harry și Meghan Markle au vizitat și Memorialul și Muzeul Național dedicat victimelor atacurilor teroriste din 11 septembrie.

Totodată, cei doi au participat la Global Citizen Live, un eveniment organizat anual Great Lawn din Central Park, unde au promovat vaccinarea anti-Covid. În repetate rânduri, au fost văzuți cu fire de lavaliere sau camere de filmat după ei.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?