printul harry si meghan markle
Divertisment

Prințul Harry și Meghan Markle își pierd urmăritorii de pe Instagram / Foto: Profimedia

Cine este singurul membru al familiei regale care nu-i va ierta pe Meghan Markle și pe Harry: ”Este foarte furioasă!”

Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, au fost în centrul atenției după ce au făcut dezvăluiri explozive despre familia regală, iar acum, aceștia fac eforturi pentru a relua legătura. Totuși, surse citate de presa internațională spun că un membru al familiei regale nu-i va ierta niciodată.

Prințul Harry și Meghan Markle își doresc să organizeze botezul micuței Lilibet la Castelul Windswor, fapt pentru care au solicitat o întâlnire cu regina Elisabeta a II-a.

Planurile care detaliază ce se va întâmpla după moartea reginei Elisabeta a II-a, deconspirate. Înmormântarea, la 10 zile de la deces

Potrivit unor surse citate de presa internațională, cei doi au un aliat de nădejde în bunica lui Harry, care este dispusă ”să-i primească cu brațele deschise”. Totuși, un membru al familiei regale este extrem de supărat pe cei doi soți, din cauza dezvăluirilor pe care le-au făcut de-a lungul timpului.

camilla printul charles
camilla si printul charles

Mai exact, se pare că ducesa de Cornwall, Camilla, nu-i va ierta niciodată pe Harry și pe Meghan, totul din cauza dezvăluirilor făcute de acesta despre prințul Charles.

”Nu cred că ducesa de Cornwall îi va ierta pe Harry și pe Meghan pentru ce au spus despre prințul Charles. Dezvăluirile lor l-au distrus pe acesta, iar ea este foarte furioasă. Sunt mulți oameni care cred că ei nu vor fi iertați de Camilla.”, a dezvăluit o sursă apropiată acesteia.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a le întinde o mâna lui Meghan și Harry. Gestul suveranei britanice arată că vrea să fie pace în familie

Totodată, o altă sursă a dezvăluit că ducesa de Cornwall crede că declarațiile lui Harry i-au afectat imaginea soțului ei.

”Camilla a fost mereu protectoare cu Charles și este foarte supărată pentru că Harry și Meghan l-au rănit pe prințul de Wales. Crede că declarațiile lor i-au deteriorat imaginea lui Charles.”, a mai precizat o altă sursă.

Prințul Harry l-a criticat pe tatăl lui pentru felul în care l-a crescut

În urmă cu câteva luni, prințul Harry a criticat familia regală britanică și a sugerat că felul în care a fost crescut de tatăl său, prințul Charles, a fost greșit. Ducele de Sussex a vorbit de „durere și suferință genetică” în familia regală și a accentuat faptul că își va educa și crește copiii într-un fel diferit de cel al familiei sale, relatează The Guardian.

Citește și: Regina Elisabeta și prințul Philip, o dragoste ca-n povești. Ce sacrificiu a făcut ducele de Edinburgh pentru iubire

Nu vreau să arunc vina pe nimeni. Nu cred că ar trebui să arătăm cu degetul sau să învinuim, dar atunci când vine vorba de creșterea unui copil, dacă eu am suferit o formă de durere și suferință pentru că și ea a fost suferită de tatăl meu sau de părinții mei, atunci eu voi rupe acest ciclu, nu îl voi mai transmite generației următoare”, a spus prințul Harry, conform digi24.ro.

Este vorba de multă durere și suferință genetică – ele se transmit, așa că părinții ar trebui să se gândească - «Acest lucru mi s-a întâmplat mie dar mă voi asigura că nu ți se întâmplă și ție»”, a adăugat el, referindu-se la felul în care vrea să își educe copiii.

Referindu-se la Prințul Charles, Harry a spus: „Brusc, am început să-mi dau seama că el m-a tratat în felul în care a fost și el tratat și m-am gândit cum pot să schimb asta pentru copiii mei”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?