De ce a refuzat Dolly Parton să se întâlnească cu Kate Middleton
Actualitate

De ce a refuzat Dolly Parton să se întâlnească cu Kate Middleton / Credit foto: Getty Images, Profimedia Images

De ce a refuzat Dolly Parton să se întâlnească cu Kate Middleton. Artista a rupt tăcerea: „Nu avea de gând să mă ajute!”

Dolly Parton, celebra cântăreață în vârstă de 77 de ani, a dezvăluit că a refuzat să meargă la o întâlnire cu soția prințului William, Kate Middleton.

În timpul unei intervenții în emisiunea moderată de Claudia Winkleman la radio, artista a mărturisit că a refuzat să meargă la ceai cu prințesa de Wales atunci când se afla în Regatul Unit, în cadrul unui turneu de promovare a albumului „Rokstar”. Motivul? Faptul că o astfel de întâlnire nu ar fi contribuit în niciun fel la vânzarea albumelor ei.

Kate Middleton
Kate Middleton la premiile BAFTA 2023 / Foto: Profimedia

Citește și: Drama neștiută din viața lui Dolly Parton. De ce nu a avut niciodată copii: ”Dumnezeu nu a vrut ca eu să fiu mamă!”

„Am fost invitată la ceai cu Kate. M-am simțit atât de rău”, a dezvăluit Parton.

Nu am putut să merg, deși ei aranjaseră tot, dar am considerat că a fost foarte drăguț din partea ei să mă invite. Într-o zi voi putea să fac asta, ar fi grozav, nu? Dar ea nu avea de gând să-mi promoveze albumul, așa că am refuzat. Sper că aude asta acum.”, a mai spus cântăreața.

Citește și: Dolly Parton, mesaj sfâșietor după ce fratele ei a murit la 67 de ani: ”A pierdut lupta cu cancerul!”

Chiar dacă nu a găsit timp pentru a se întâlni cu prințesa de Wales, Parton a găsit numeroase personalități care să o ajute să-și promoveze albumul, printre care Pink, Lizzo, Miley Cyrus, Sting, Elton John, Paul McCartney și Ringo Starr. Aceasta își va lansa albumul pe 17 noiembrie, potrivit EW.

Dolly Parton și soțul ei nu au avut niciodată copii

Dolly Parton a vorbit despre decizia de a nu avea copii și a mărturisit că ”Dumnezeu nu a vrut ca ea și soțul ei să devină părinți”.

Celebra cântăreață de muzică country este căsătorită de 54 de ani cu Carl Dean, pe care l-a cunoscut în 1966, pe când avea 18 ani. Deși s-au căsătorit rapid și s-au iubit enorm, dovadă fiind faptul că sunt împreună și acum, ei n-au avut niciodată copii. Artista crede, însă, că aceasta a fost dorința lui Dumnezeu.

În cadrul unui interviu în cadrul emisiunii lui Oprah Winfrey, artista a vorbit despre acest subiect sensibil.

”Am făcut sacrificii pentru carieră, însă cred că am făcut ceea ce trebuia. Din moment ce nu am avut copii, iar soțul meu a fost destul de independent, am avut libertate. O mare parte din succesul meu s-a datorat acestor lucruri, întrucât am fost liberă să lucrez.”, a mărturisit artista, potrivit Mirror.

”Nu am avut copii pentru că Dumnezeu nu și-a dorit asta pentru mine. Cred, însă, că Dumnezeu a vrut ca toți copiii din lume să fie ai mei. Așa am creat Imagination Library, (o fundație prin care donează cărți copiilor). Dacă nu aș fi avut libertatea să lucrez, nu aș fi făcut toate lucrurile pe care le-am făcut și nici nu mi-aș fi permis să le fac.”, a mai mărturisit artista. 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri