De ce a refuzat inițial familia regală ca Elton John să cânte la funeraliile prințesei Diana
Actualitate

De ce a refuzat inițial familia regală ca Elton John să cânte la funeraliile prințesei Diana / Getty Images

De ce a refuzat inițial familia regală ca Elton John să cânte la funeraliile prințesei Diana. Secretul a ieșit la iveală după 24 de ani

Au trecut mai bine de 24 de ani de când prințesa Diana își pierdea viața în urma unui accident rutier, iar acum s-au aflat noi detalii. Mai exact, potrivit New York Post, Elton John ar fi trebuit să cânte la funeraliile ei, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Potrivit unor documente de la Arhiva Națională Britanică, angajații de la Palat au refuzat inițial ca Elton John să cânte la funeraliile prințesei Diana, argumentând că melodia aleasă este ”prea sentimentală”.

Prințesa Diana, generoasă și când nu era în lumina reflectoarelor. Detaliul ieșit la iveală la 24 de ani de la moartea ei

Ca prieten apropiat al regretatei prințese, însă, artistul a lucrat la o altă variantă a piese ”Candle in the Wind”. Astfel, Bernie Taupin a rescris prima parte a tributului, care era dedicat lui Marilyn Monroe. Mai exact, el a schimbat ”La revedere, Norma Jean, numele real al lui Marilyn Monroe, cu ”La revedere, trandafirul Angliei”.

Totodată, la Westminster Abbey, acolo unde au avut loc funeraliile prințesei Diana, exista un saxofonist care era pregătit să-l înlocuiască pe Elton John, în cazul în care reprezentația lui era anulat.

Omagiul adus de Meghan Markle prințesei Diana în timpul vizitei în New York. Ce detalii au observat admiratorii familiei regale

Totodată, decanul de atunci al Westminster Abbey, Very Rev. Dr. Wesley Carr, a făcut un apel la familia regală, spunând că ar fi extrem de generos pentru milioanele de oameni care s-au simțit „îndoliate” ca artistul să cânte în memoria Dianei.

Prințesa Diana a murit în urma unui accident rutier

În 2022, se vor comemora 25 de ani de la moartea Prințesei Diana. Lady D și-a pierdut viață pe 31 august 1997. Se află la Paris și a murit în urmă unui accident de mașînă, șoferul fiind orbit de blițul paparazzilor care o urmăreau.

Citește și: Cei doi copii îi sunt mereu aproape! Cum și-a arătat Meghan Markle dragostea față de Archie și Lilibet în clipul ei aniversar

În timpul vieții, această a trebuit să facă față infidelității soțului sau, Prințul Charles, a indiferenței pe care acesta o arată în public față de ea, dar și presei care încerca în continuu să afle detalii din viață lor privată. S-a luptat cu bulimia, dar și cu depresia post-natală. Acțiunile caritabile au fost evadarea emoțională a Prințesei Diana, care în 1996 a divorțat de Prințul Charles.

De la moartea acesteia, o serie de filme, musicals și expoziții i-au fost dedicate, precum și diferite intervenții culturale.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri