Meghan Markle
Divertisment

Meghan Markle Foto: Profimedia

Omagiul adus de Meghan Markle prințesei Diana în timpul vizitei în New York. Ce detalii au observat admiratorii familiei regale

Zilele trecute, Meghan Markle și printul Harry s-au aflat în New York, Statele Unite ale Americii, iar în timpul vizitei lor, admiratorii familiei regale au observat câteva detalii despre care se crede că reprezintă un omagiu adus prințesei Diana.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 40 de ani, și printul Harry, în vârstă de 37 de ani, s-au aflat la New York pentru trei zile, timp în care au vizitat câteva obiective din metropola americană, au participat la evenimente importante și s-au întâlnit cu oficialitățile. Pe tot parcursul vizitei lor, Meghan Markle a purtat ținute în valoare de 67.000 de dolari, însă accesoriile au fost cele care au atras atenția fanilor familiei regale britanice.

Citește și: Noi detalii despre nunta prințesei Mako. Iubitul ei s-a întors în Japonia după trei ani de zile pentru a se pregăti de ceremoniei

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Aflată la Global Live Citizen, un eveniment global dedicat apărării planetei și învingerea sărăciei, Ducesa de Sussex a adus un omagiu prințesei Diana prin intermediul genții și ceasului purtate. Aceasta a ales să poarte o geantă Lady Dior, în valoare de 3,450 de dolari, potrivit Dailymail.

Meghan Markle purtând o geantă Lady Dior

Deși pare un lucru banal, geanta Lady Dior, numită inițial "Chouchou", a fost cea mai purtată geanta de prințesă Diana, motiv pentru care Christian Dior i-a schimbat numele în Lady D, în 1966, în cinstea acesteia.

Princess Diana și geanta numită după ea, Lady D

Citește și: Linda Evangelista cere daune de 50 de milioane de dolari companiei care a "desfigurat-o iremediabil": "Am obosit să trăiesc așa"

Pe lângă geanta ce poartă o încărcătură emoțională, Meghan Markle a purtat și un ceas Cartier, în valoare de 17.000 de lire sterline, accesoriu pe care prințesa Diana l-a purtat în mai multe ocazii, inclusiv în timpul unei vizite din 1997 la templul hindus Shri Swaminarayan Mandir, din Londra, și în timpul unui angajament la British Lung Foundation în același an.

Meghan Markle și printesa Diana purtând același ceas

Meghan a primit mai multe obiecte din colecția Dianei. Acestea includ o pereche de cercei în formă de fluture și brățara de aur pe care a purtat-o Diana în turneul lor australian, în 2018. Cu toate acestea, ceasul este un favorit al ducessei de Sussex și a fost văzută purtându-l des.

Ceasul îi fusese dăruit Dianei de către tatăl ei atunci când a împlinit 21 de ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri