regina elisabeta a II-a
Actualitate

Regina Elisabeta a II-a preferă să locuiască la Windsor, nu în Buckingham Palace. / Foto: Profimedia

De ce nu i-a plăcut niciodată reginei Elisabeta a II-a să locuiască în Palatul Buckingham. Un fost angajat a făcut dezvăluiri

Darren McGrady, fostul bucătar-șef al familiei regale britanice, a dezvăluit că reginei Elisabeta a II-a nu i-a plăcut niciodată să locuiască în Palatul Buckingham, preferând oricând Castelul Windsor.

Bucătarul a lucrat atât pentru regină, cât și pentru prințesa Diana și alți membri notabili ai familiei. Bărbatul de 60 de ani a vorbit despre așa-zisa antipatie a Elisabetei a II-a pentru proprietatea imensă din Londra, spunând că suverana britanică a văzut-o mai mult ca un birou și mai puțin ca o casă. Vorbele lui par a fi susținute de mișcările recente ale reginei, căci aceasta a ales să se îndepărteze de Buckingham și să stea mai mult la Windsor, o reședință care-i permite să fie mai relaxată și să se simtă mai în largul ei.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, plină de surprize și la 96 de ani. Și-a arătat calitățile de actriță într-un clip care i-a amuzat pe britanici

windsor
Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

"Nu e o surpriză că regina s-a mutat la Windsor. Nu i-a plăcut niciodată cu adevărat palatul, a fost mereu ca un birou pentru ea. Își dorea mereu să se întoarcă la Windsor, îi place să fie acolo, așa că nu e nicio surpriză că s-a mutat permanent. Întotdeauna erau un bucătar senior, unul junior și cam 30 de persoane în staff-ul de weekend de la Windsor. Găteam într-o bucătărie mică, e mult mai diferi, mai relaxat", a povestit McGrady, conform Daily Star.

"La Windsor poate să iasă, să-și plimbe câinii, să meargă să-și vadă caii în grădina din spate. Pentru regină, caii și câinii au fost mereu pe primul loc. Astea sunt pasiunile ei. Și de ce n-ar trebui să se bucure de asta la 96 de ani?! Charles și William se pot ocupa de celelalte angajamente", a mai adăugat bărbatul care a lucrat pentru familia regală.

După mutarea reginei de la Buckingham, este de așteptat ca prințul Charles, viitorul rege al Marii Britanii, să transforme palatul în reședința lui principală.

Citește și: Gestul surprinzător pe care l-a făcut Regina atunci când Harry și Meghan Markle au ajuns în Marea Britanie. Ducii au fost impresionați

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri