printul william, kate middleton si copiii lor
Actualitate

Prințul William și Kate Middleton au trei copii. / Foto: Profimedia

De ce se ciondănesc în fiecare zi prințul George și prințesa Charlotte. Tatăl lor i-a dat de gol: "Sunt certuri mari între ei"

Sunt membrii celei mai cunoscute familii regale din lume, însă prințul George și prințesa Charlotte rămân tot doi copii năzdrăvani, cu chef de joacă și cu personalități puternice. Poate nu mulți s-ar aștepta, dar diminețile în casa ducilor de Cambridge arată ca cele ale unei familii obișnuite.

Citește și: Kate Middleton, dezvăluiri inedite despre copiii ei. „Toți îmi spun: ‘Mami, te rugăm, nu ne mai face atâtea poze!’”

Prințul William a dezvăluit ce se întâmplă aproape zilnic la el acasă. "În cele mai multe dimineți sunt certuri mari între Charlotte și George în legătură cu ce muzică să ascultăm. Acum trebuie să fiu atent ca astăzi să aleagă unul, iar într-o altă zi, celălalt. Una dintre piesele pe care copiii o iubesc în acest moment este "Waka Waka", de la Shakira. Asta implică multe mișcări din șolduri și o mulțime de costume", a povestit prințul William despre cum arată o dimineață tipică în reședința ducilor de Cambridge, scrie publicația People.

Ducii de Cambridge, distracție cu copiii în fiecare dimineață

printul william, kate middleton si copiii lor

Muzica este o constantă în familie, căci nu numai adulții știu să se bucure de ea, ci și cei mici fac un adevărat spectacol. Dintre cei trei poznași ai lui Kate Middleton și ai prințului William, Charlotte iese în evidență cu costumele și mișcările de balet.

"Charlotte aleargă prin bucătărie în rochiile și lucrurile ei de la balet. Face spectacol, iar Louis o urmărește peste tot și încearcă să facă aceleași lucruri. Reprezintă un moment fericit, în care copiii se bucură, dansează, se joacă și cântă", a mai adăugat prințul William, care a oferit detalii rare despre viața de familie.

Citește și: Gestul de prețuire pentru prințul Philip, strecurat în poza aniversară a prințului George. Băiețelul ducilor de Cambridge a făcut 8 ani

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?