Prințul George
Actualitate

Prințul George a împlinit 8 ani. / Foto: Profimedia

Gestul de prețuire pentru prințul Philip, strecurat în poza aniversară a prințului George. Băiețelul ducilor de Cambridge a făcut 8 ani

Prințul George a împlinit opt ani, iar mama sa, Kate Middleton, a continuat tradiția realizării poretretului aniversar. Îmbrăcat într-un tricou bleumarin cu dungi portocalii, prințul George zâmbește cocoțat pe o mașină ce i-a fost foarte dragă străbunicului său, prințul Philip.

La aproape două săptămâni de când și-a făcut apariția la finala Euro 2020 în costum și cravată, primul născut al ducilor de Cambridge a fost fotografiat într-o ținută mult mai casual, tricou și pantaloni scurți, pentru a marca împlinirea a opt ani de viață. Zâmbărețul prinț a fost pozat de mama lui, mare pasionată de fotografie, pe capota unei mașini ce a devenit "semnătura" distinctivă a străbunicului său, Philip, decedat în urmă cu câteva luni, scrie Vanity Fair.

printul george
Prințul George la 8 ani. / Foto: Profimedia

În acest fel, familia a strecurat un detaliu de suflet într-o poză memorabilă ce face înconjurul lumii, care a fost împărtășită pe contul oficial de Instagram al ducilor de Cambridge. Inclusiv la înmormântarea din aprilie, prințul Philip a fost condus pe ultimul drum într-un Land Rover Defender personalizat.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Citește și: Prințul George, cel mai înfocat susținător al naționalei de fotbal a Angliei. A fost adorabil într-un costum asortat cu al tatălui său

Petrecerea aniversară a lui George va fi una privată, în familie. Kate Middleton este exact ca orice altă mamă devotată, se agită și se implică pentru a-i îndeplini dorințele fiului ei. În 2019, ducesa povestea că la zilele de naștere ale copiilor ei este cea care se ocupă de pregătirea tortului. "Iubesc să fac tortul. A devenit un fel de tradiție să stau până la miezul nopții cu cantități ridicole de amestecuri pentru tort și glazură. Întotdeauna fac prea mult, dar iubesc să fac asta", spunea Kate Middleton.

Citește și: Printul George ia lectii de tenis. Micutul s-a antrenat cu Roger Federer

Ducii de Cambridge nu au vrut să știe sexul primul lor copil înainte de naștere

kate middleton printul william

Potrivit Vanity Fair, Ducii de Cambridge nu au vrut să știe sexul primului lor copil: "Perechea nu a aflat dacă va avea băiat sau fetiță decât în ziua nașterii, iar prietenii apropiați cuplului au susținut că William își dorea o surpriză".

Sursa care a dezvăluit aceste detalii a adăugat că Ducesa Kate a presimțit că va naște un băiat și și-a dorit enorm să îl numească Alexander.

Cu toate acestea, după nașterea moștenitorului tronului Marii Britanii, tânărul cuplu a decis că primul prenume să fie George, în cinstea regretatul tată al reginei, George al XI-lea, și bunicului George al V-lea. Alexander a devenit al doilea prenume al micuțului, și Louis al treilea.

Citește și: Care este porecla pe care Printul George a primit-o de la colegii sai de scoala

Prințul George, al treilea în linia succesiunii la tronul Marii Britanii

Prinţul George este al treilea în linia succesiunii la tronul Marii Britanii, după bunicul lui, prinţul Charles, şi după tatăl lui, prinţul William. George Alexander Louis s-a născut pe 22 iulie 2013, la o clinică privată din Londra. Prima apariţie publică a lui a avut loc doar o zi mai târziu, când părinţii l-au prezentat presei, pe treptele unităţii medicale.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri