demi rose
Divertisment

Demi Rose a devenit celebră datorită formelor sale voluptoase. / Foto: Instagram

Demi Rose și-a etalat formele într-o rochie foarte mulată, cu un decolteu amețitor. Sute de mii de oameni i-au apreciat pozele

Recunoscută pentru aparițiile îndrăznețe, Demi Rose a mai bifat încă una. Britanica de 26 de ani și-a pus din nou în valoare formele care au făcut-o celebră.

Citește și: Demi Rose, poză în costum de baie pe marginea piscinei. 400.000 de fani au fost cuceriți de imaginea postată pe Instagram

De data aceasta, modelul a lăsat costumele de baie pentru o rochie midi, perfect mulată pe silueta tip clepsidră, cu un decolteu impresionant. Demi a pozat seducător pe treptele unui hotel din Bevelry Hills. Nu mai puțin de 245.000 de oameni i-au apreciat pozele, iar comentariile au curs și ele: "Asta este culoarea ta"; "Arăți superb, Demi"; "Zeița Demi".

demi rose, in rochie rosie, mulata si decoltataDemi Rose și rochia roșie cu care a făcut furori. / Foto: Instagram

Cine este Demi Rose

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Demi Rose s-a născut în 27 martie 1995, în Birmingham, Anglia, unde și-a petrecut copilăria. Modelul este fiica cea mare a lui Barrie Mawby și Christine Mawby. Tatăl ei era director bancar, în timp ce mama ei era fost consilier NHS.

Din păcate, tatăl lui Demi a decedat la vârsta de 80 de ani, iar mama ei a murit la vârsta de 63 de ani. Aceștia aveau o casă de 300.000 de lire sterline în Sutton Coldfield, Birmingham.

Citește și: Impresionează cu fiecare apariție. Demi Rose a făcut furori într-o rochie galbenă, cu decolteu adânc

Demi Rose a ajuns pentru prima oară în atenția presei de scandal în 2016, când a avut o relație cu rapperul Tyga, care tocmai se despărțise de Kylie Jenner. Paparazzii au fost non stop pe urmele lor, iar de aici înainte Demi nu a mai părăsit niciodată lumina reflectoarelor. Tânăra britanică nu face nimic concret pentru a-și menține celebritatea: este suficient să pozeze în costum de baie pe Instagram și imediat tabloidele preiau conținutul postat de ea.

Citește și: Demi Rose și-a pus în valoare silueta clepsidră într-o rochie strâmtă și transparentă. "Ești o capodoperă"

Foto: Profimedia, Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri