Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle
Actualitate

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle / Getty Images

Dezvăluire neașteptată la aproape un an de la moartea reginei Elisabeta a II-a. Ce și-au dorit să facă ducii de Sussex după funeralii

Harry și Meghan Markle și-au dorit să se întoarcă în Statele Unite ale Americii la bordul unui avion Air Force One după funeraliile reginei Elisabeta a II-a, însă cererea lor a fost refuzată.

Potrivit unor surse citate de Daily Mail, cererea acestora a fost refuzată imediat de reprezentanți ai Casei Albe.

Citește și: Cum ar putea deveni Meghan Markle cel mai bine plătit influencer din lume. Ducii de Sussex au cheltuieli anuale exorbitante

„Ar fi stârnit o agitație mare. Ar dus la deteriorarea relațiilor dintre Casa Albă și noul rege”, a dezvăluit o sursă, referindu-se la regele Charles al III-lea.

Prințul Harry, gest inedit față de soția sa în timpul funeraliilor.jpg

Joe Biden, președintele Statelor Unite ale Americii și soția sa, Jill, au călătorit cu o aeronavă prezidențială la funeraliile reginei Elisabeta a II-a și au luat parte la recepția la care au participat lideri și membri ai familiei regale din toate colțurile lumii.

De cealaltă parte, însă, Harry și Meghan nu au fost invitați la acea recepție, deoarece li s-a comunicat că vor fi prezenți doar șefi de stat și figuri regale din toată lumea.

Citește și: Cum ar putea deveni Meghan Markle cel mai bine plătit influencer din lume. Ducii de Sussex au cheltuieli anuale exorbitante

Anul trecut, în septembrie, când regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață, Meghan Markle și prințul Harry se aflau în UK, motiv pentru care ducele de Sussex a ajuns într-un timp relativ scurt la Castelul Balmoral, unde bunica lui a murit.

Ducii de Sussex ar avea probleme în căsnicie

Meghan Markle și prințul Harry au fost mereu în centrul atenției și au stârnit numeroase discuții de-a lungul timpului, însă acum există zvonuri potrivit cărora aceștia ar avea probleme în căsnicie.

Potrivit RadarOnline, ducii de Sussex ar fi ales să petreacă timp separat, pentru „a se vindeca și pentru a-și reconstrui legătura”.

„Încearcă să-și dea seama ce li s-a întâmplat. Harry nu se potrivește în lumea lui Meghan”, a dezvăluit o sursă pentru RadarOnline, adăugând că ducele de Sussex se află într-o perioadă a vieții în care speră să se regăsească.

De cealaltă parte, o sursă apropiată celor doi a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru Page Six, că speculațiile privind existența unor probleme între ei nu sunt reale.

Citește și: Cum a rămas prințul Harry fără contractul cu platforma de streaming. Ducele de Sussex voia să facă interviuri cu Vladimir Putin

„Nu este adevărat, se înțeleg foarte bine”, a spus sursa respectivă, adăugând că aceștia au planuri de a se întoarce în Africa, unde ar urma să filmeze un nou documentar.

Potrivit RadarOnline, Harry se simte foarte bine pe acest continent, pe care-l consideră „a doua casă”.

Totodată, sursa respectivă a precizat că ducii de Sussex, care s-au mutat în Montecito, California, după ce au renunțat la rolurile regale, ar întâmpina probleme și în plan financiar, întrucât își doresc să-și păstreze stilul de viață extravagant, dar costurile privind locuința lor și cheltuielile cu securitatea sunt foarte mari.

Citește și: Cum ar putea deveni Meghan Markle cel mai bine plătit influencer din lume. Ducii de Sussex au cheltuieli anuale exorbitante

„Au ales să petreacă timp separat în speranța că își vor da seama ce își doresc, ce au nevoie pentru a merge mai departe”, a adăugat sursa respectivă, potrivit Page Six.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri