Meghan Markle
Actualitate

Meghan Markle, primele poze după încheierea contractului de 20 de milioane de dolari cu o firmă de streaming. / Foto: Profimedia

Cum ar putea deveni Meghan Markle cel mai bine plătit influencer din lume. Ducii de Sussex au cheltuieli anuale exorbitante

Meghan Markle și prințul Harry au pierdut un venit important, de multe milioane de dolari, după ce au pus punct contractului cu o platformă de streaming. Deși afacerea s-a terminat de comun acord, conform comunicatului transmis presei, după numai un sezon al podcastului prezentat de fosta actriță, ducii de Sussex au pierdut mulți bani. Cu toate acestea, cheia ar putea fi la Meghan.

Conform unui apropiat al cuplului, Meghan Markle ar putea face sute de milioane de dolari dacă ar accepta contractele de imagine de la firmele de lux care vor să se asocieze cu ea. Cel mai recent, se vorbește că aceasta ar putea deveni noua față a casei de modă Dior. 

Citește și: Reacția lui Meghan Markle atunci când a fost întreruptă în timpul unui interviu. Imaginile sunt virale  

Nick Ede, un expert în crearea și gestionarea brandurilor personale, a declarat pentru Daily Mail "Meghan ar putea deveni unul dintre cei mai mari influenceri al lumii" și că ar putea lua milioane de dolari dacă ar accepta propunerea Dior. Acesta a adăugat și că această colaborare ar putea rivaliza cu veniturile încasate de Kim Kardashian grație parteneriatului ei de ani întregi cu Dolce & Gabbana. Aceasta a fost plătită cu 47 de milioane de dolari doar pentru a purta o rochie de mireasă, în ziua nunții ei, de la celebra casă de modă.

Meghan Markle
Meghan Markle, primele poze după încheierea contractului de 20 de milioane de dolari cu o firmă de streaming. / Foto: Profimedia

Pașii care arată că Meghan Markle vrea să se reinventeze

Ca parte a reinventării ei, Markle a devenit recent o apropiată a Victoriei Jackson, expert în marketing. Ea și soțul ei, Bill, au ajutat-o pe Cindy Crawford să-și transforme linia de cosmetice într-un imperiu de 80 de milioane de lire sterline. În plus, Victoria reprezintă și compania lui Jennifer Lopez, JLO Beauty. "Meghan și Victoria sunt foarte apropiate. Dacă cineva ar putea să o ajute pe Meghan să-și dezvolte un brand de îngrijire a pielii sau de machiaj, ei sunt Victoria și Bill", a dezvăluit o sursă din Montecito, comunitatea din California în care trăiesc ducii de Sussex.

Citește și: Prințul Harry, dezvăluiri fără precedent. Singurul lucru care i-a venit în minte atunci când a văzut-o pe Meghan Markle la nunta lor

Parcă pentru a susține aceste zvonuri, Meghan a făcut deja recent o mișcare. Aceasta și-a reînnoit licența pentru blogul de wellness și lifestyle pe care l-a început în 2014 și închis în 2017, The Tig, ce ar putea deveni un rival pentru site-ul lui Gwyneth Paltrow, Goop, care mizează pe aceste teme. Afacerea lui Paltrow e estimată la 200 de milioane de lire sterline.

Aceste mișcări ar face-o pe Meghan să devină una dintre cele mai bine plătite figuri din lume, cu sume de 200.000 de lire sterline pentru o singură postare pe rețelele sociale, dacă ar alege să devină mai activă în acest domeniu.

Prințul Harry și Meghan Markle, cheltuieli anuale exorbitante 

Meghan Markle și prințul Harry, la primul eveniment public după încoronarea lui Charles / Profimedia Images

Contractul de 20 de milioane de dolari cu Spotify s-a încheiat după numai un sezon de podcast, motiv pentru care Harry și Meghan ar putea încasa doar jumătate din sumă. Cei doi duc un stil de viață foarte costisitor, așa că ar avea nevoie de orice extra venituri pe care le-ar putea încasa de pe urma imaginii lor.

În 2020 și-au achiziționat casa din Monetcito pentru 14,65 milioane de dolari, pentru care au o ipotecă de 9,5 milioane. Anual, plătesc taxe de proprietate de 141.403 dolari. În plus, numai costurile de securitate sunt în jur de două milioane de dolari, fără a le adăuga pe cele cu personalul din casa lor, PR sau costurile de călătorie ale zborurilor cu avioane private.

Citește și: Adevărul despre trecutul amoros al lui Meghan Markle. Ce dezvăluiri a făcut Joshua, bărbatul cu care a avut o relație în adolescență

 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri