Și-au salvat tatăl de la înec
Actualitate

Ei sunt puștii care și-au salvat tatăl de la înec / Facebook

Doi puști de zece ani, frați gemeni, și-au salvat tatăl de la înec: ”Le voi fi recunoscător pentru toată viața!”

Doi puști de zece ani, care sunt frați gemeni, sunt considerați acum eroi de comunitatea din Alabama, Statele Unite ale Americii, după ce și-au salvat tatăl de la înec.

Bridon și Christian Hassig, în vârstă de zece ani, alături de prietenul lor, Sam Ebert, în vârstă de 11 ani, se jucau în grădina din spatele casei atunci când au observat că tatăl lor, Brad, are nevoie de ajutor în timp ce făcea exerciții în piscină.

Citește și: Cum arată femeia care și-a făcut transplant de sprâncene la 36 de ani: ”Sunt foarte fericită, viața mea s-a schimbat!”

”De obicei stă așa, ca și cum ar medita.”, a spus Christian, adăugând: ”Am văzut că tremura. Am văzut că avea fața albastră și i-am spus fratelui meu: <<Tata are nevoie de ajutor!>>”, a povestit Chrstian, potrivit revistei People, în timp ce Bridon a adăugat: ”Eu și Sam am sărit în apă, l-am prins de umeri și l-am scos din apă.”

Hassig Family Chiropractic

Imediat ce au reușit să-l scoată din apă, Bridon a început manevrele de resuscitare, așa cum văzuse el într-un film. De cealaltă parte, Chrstian a sunat la 911, serviciul de urgență din SUA.

Brad a fost transportat la un spital local și externat după 24 de ore. Acum, el este foarte mândru de fiii săi și susține că ”le va fi recunoscător toată viața”, întrucât l-au salvat.

Citește și: E din Beiuș, duce o viață de lux și a câștigat Miss World Next Top Model 2022. Anamaria Babău a lucrat în mai multe ministere de la noi

De asemenea, Lori Hassig, soția lui Sam și mama celor doi băieți, a vorbit despre acest eveniment într-un mesaj postat pe rețelele sociale.

”Îți mulțumesc, Doamne, pentru că le-ai dat putere acestor trei băieți să-mi salveze soțul. Veți fi eroii mei pentru totdeauna.”, a mai scris ea pe rețelele sociale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: piscina , tata , puști , înec

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri