Doi soți au murit la câteva ore distanță unul de celălalt, după un mariaj de 79 de ani
Actualitate

Doi soți au murit la câteva ore distanță unul de celălalt, după un mariaj de 79 de ani / Captură video

Doi soți au murit la câteva ore distanță unul de celălalt, după o căsnicie de 79 de ani. Care erau secretele relației lor

Doi soți din Ohio, Statele Unite ale Americii, amândoi în vârstă de 100 de ani, s-au stins din viață la câteva ore distanță unul de celălalt, după o căsnicie de 79 de ani.

Povestea de iubire dintre June și Hubert Malicote, ce s-a întins pe parcursul a aproape opt decenii, a ajuns la final săptămâna trecută, potrivit declarațiilor făcute de fiul lor, Sam, în vârstă de 76 de ani, care a dezvăluit că aceștia s-au stins la câteva ore distanță unul de celălalt.

Potrivit Daily Mail, June a început să se simtă rău după Ziua Recunoștinței, iar apoi a fost internată la Hospice of Hamilton, în Ohio, unde a ajuns pe o secție de îngrijire paliativă.

Citește și: Barack Obama și fetele sale, vacanță de Crăciun în Hawaii. Ipostazele rare în care au fost surprinse Sasha și Malia

Văzând că starea de sănătate a soției sale se deteriorează de la o zi la alta, Hubert, cel care i-a fost soț pentru 79 de ani, n-a putut să suporte durerea, așa că imediat a fost și el internat în aceeași unitate medicală.

A fost copleșit.”, a povestit fiul lor, Sam.

Cei doi au împărțit același salon în unitatea medicală, unde au fost inconștienți pentru cinci zile. Pe 30 noiembrie, însă, Hubert s-a stins din viață în somn. Cauza morții? ”Inimă frântă”, potrivit declarațiilor făcute de fiul lor. Pe 1 decembrie, însă, a murit și June.

”Au plecat împreună”, a spus Sam, adăugând: ”Sunt trist, dar n-ar trebui. Cine și-ar putea imagina o viață așa? Au trăit mult și bine împreună, au fost devotați familiei”, a mai declarat fiul lor.

Cei doi soți, care au crescut în Kentucky, s-au cunoscut în 1941, la biserică și s-au căsătorit un an mai târziu, pe când aveau doar 20 de ani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Michelle Obama reacționează după interviul dat de Prințul Harry și Meghan. Ce sfat are pentru cei doi soți

”Când am văzut-o, am știut că este Aleasa”, spunea Hubert în cadrul unui interviu pentru postul Local 12, afiliat CBS.

După încheierea războiului, însă, cei doi s-au stabilit în Ohio, unde Hubert s-a angajat la o companie tehnologică.Ei au avut trei copii, care le-au oferit șapte nepoți și 11 strănepoți.

June a fost casnică, însă Hubert spunea că descurca excelent.

”Era o femeie casnică grozavă. Le făcea rochii fetelor. A plantat o grădină mare. A pus conserve, era o mamă bună”, spunea soțul ei.

În ceea ce privește secretul relației lor, Hubert spunea că au avut grijă să nu se rănească unul pe celălalt.

”Nu am avut o viață lipsită de probleme, dar niciodată nu am făcut ceva care să ne rănească. Dacă eram nervoși, atunci ieșeam la o plimbare pentru câteva minute. Reveneam, schimbam subiectul sau pur și simplu încercam să găsim o soluție”, povestea Hubert, în timp ce Jude a adăugat:”Nu vrei să-l rănești pe cel pe care-l iubești. Trebuie să-l pui pe primul plan, mai presus de sentimentele tale. Dacă aveți dificultăți, încercați să le rezolvați. Nu mergeți supărați la somn”.

De asemenea, aceștia mărturiseau că obișnuiau să se uite la filme împreună, să joace table și să vorbească despre lucrurile pe care le-au făcut în timpul zilei, cât timp nu erau împreună.

Etichete: cuplu , deces , soți

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri