Meghan Markle, Printul Harry, Michelle Obama
Divertisment

Meghan Markle, Printul Harry, Michelle Obama

Michelle Obama reacționează după interviul dat de Prințul Harry și Meghan. Ce sfat are pentru cei doi soți

Michelle Obama speră la „iertare și claritate” în ceea ce-i privește pe Meghan, Harry și familia regală, după interviul acordat de cei doi faimoasei Oprah.

Într-o discuție cu Access, fosta primă doamnă a povestit că a urmărit interviul în care ducele și ducesa de Sussex au vorbit despre multiplele motive pentru care au renunțat la slujbele lor regale și despre ce s-a întâmplat în perioada cât aceștia au locuit împreună în Marea Britanie, dar și după ce au părăsit Anglia.

„Speranța mea este, când mă gândesc prin ce trec, mă gândesc la importanța familiei”, a remarcat Michelle.

Ea a adăugat că speră ca la un moment dat „să există iertare, claritate, dragoste și rezolvări, pentru că nu există nimic mai important decât familia”.

Ce dezvăluiri au făcut Meghan Markle și prințul Harry

Meghan Markle a mărturisit că a avut gânduri suicidare din cauza presei, dar familia regală nu i-a permis să primească ajutor în acele momente dificile pentru sănătatea sa mintală. În interviul difuzat de postul american de televiziune CBS, soția prințului Harry spune că a fost victima unei adevărate campanii de denigrare, în fața căreia Casa Regală nu a protejat-o.

De altfel, prinţul Harry a afirmat că niciun membru al familiei regale nu a vorbit despre articolele rasiste referitoare la Meghan. ”M-a durut”, a mărturisit el.

De asemenea, Meghan Markle a dezvăluit că, în realitate, ea și prințul Harry s-au căsătorit cu trei zile înainte de nuntă, întrucât și-au dorit o ceremonie intimă.

„Nimeni nu ştie. Dar l-am chemat pe arhiepiscop şi i-am spus: Acest spectacol este pentru lume, dar noi vrem ca uniunea noastră să fie între noi”, i-a destăinuit ea gazdei sale, Oprah Winfrey.

Printre altele, Meghan Markle a povestit că, înainte de a deveni mamă, membrii familiei regale britanice erau îngrijorați de culoarea pielii fiului ei. Tocmai de aceea, acestuia i-a fost negat titlul de prinț.

„Ei nu au vrut ca el să fie prinţ”, a declarat Meghan. ”Au existat conversaţii despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii lui atunci când se va naşte”, a adăugat fosta actriţă americană.

Prima reacție de la Palatul Buckingham, după interviul lui Harry și Meghan

Palatul Buckingham a reacționat după interviul acordat de Prințul Harry și de Meghan Markle, spunând că familia regală britanică a fost tristă să afle de provocările cu care s-au confruntat cei doi în ultimii ani.

Potrivit informării venite de la Buckingham, problemele cu privire la rasă ridicate de Harry şi Meghan „sunt îngrijorătoare şi familia le va răspunde personal”, notează AP.

„Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri ai familiei mult iubiți”, se arată în reacția Casei Regale britanice.

Te-ar putea interesa și: 

Averea prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, dezvăluită. Cifra, surprinzătoare pentru mulți

Meghan Markle, adevărul despre relația cu tatăl ei: „M-a mințit. E greu să trec peste asta!”

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri